Telekom Romania anunță disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, în exclusivitate pe piața locală. Trio SIM-ul va îmbunătăți experiența utilizatorilor în ceea ce privește montarea cartelei...

Cartela4G_FrontTelekom Romania anunță disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, în exclusivitate pe piața locală. Trio SIM-ul va îmbunătăți experiența utilizatorilor în ceea ce privește montarea cartelei SIM într-un nou telefon și va economisi bani și timp pentru clienți. 

Trio SIM-ul este o cartelă SIM personalizată care poate fi folosită fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, în funcție de telefon. Acest design elimină necesitatea utilizatorului de a solicita în magazine ajustarea cardurilor – de acum înainte, tot ce au de făcut utilizatorii este să parcurgă cu atenție instrucțiunile și să decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivită pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri în smartphone-uri, atât utilizatorii, cât și comercianții s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolvă acest aspect prin caracterul său modular.

Cartela4G_Back

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.