HTC lansează RE – o cameră remarcabilă de mici dimensiuni, HTC Desire EYE – noul telefon ce revoluționează clasa din care face parte, HTC...

HTC Desire Eye Submarine Blue Stack 300dpiHTC lansează RE – o cameră remarcabilă de mici dimensiuni, HTC Desire EYE – noul telefon ce revoluționează clasa din care face parte, HTC Eye Experience – un software foto îmbunătățit, şi Zoe – o comunitate colaborativă de editare video.

Peter Chou, CEO, HTC Corporation

“Astăzi, HTC schimbă încă o dată felul în care oamenii percep tehnologia. În 1997, am oferit consumatorilor posibilitatea să-şi lase laptopurile acasă în favoarea smartphone-urilor performante, de buzunar. Astăzi facem un salt similar. Combinând un hardware incredibil cu un software de neegalat, HTC reinventează felul în care percepem fotografia. Vă luăm din spatele obiectivului şi vă aducem acolo unde vă e locul, în mijlocul acțiunii.”

RE: O cameră remarcabilă de mici dimensiuni

Ieşi din spatele camerei şi trăieşte viaţa din plin cu RE, cea mai recentă inovaţie a HTC în domeniul fotografiei prin care re-imaginăm clasa camerelor compacte. RE este o cameră de dimensiuni reduse care îţi permite să captezi şi să trăieşti pe deplin momentul, prin video şi fotografie, fără ca nimic să-ţi stea în cale.

Cu un design cilindric unic și impresionant, conceput pentru a fi ţinută uşor în mână, RE dispune de un senzor de stabilizare încorporat care activează instantaneu camera când este pornit, eliminând nevoia unui buton de pornire. Are un buton declanşator unic care permite fotografierea printr-o simplă atingere sau filmarea printr-o apăsare îndelungată, astfel încât nu vei mai rata momente importante din cauza ezitării între funcțiile dispozitivului de fotografiere.

Având un senzor CMOS de 16MP, înregistrare video Full HD (1080p), obiectiv cu unghi larg de 146 de grade, opţiuni de filmare cu încetinitorul (slow-motion) şi de înregistrare secvenţială (time-lapse), RE va imortaliza momentele într-un fel nemaivăzut.

Aplicaţia RE dispune de un obiectiv care permite încadrarea perfectă a imaginii de la distanță, în timp ce vezi cadrul pe ecranul telefonului tău mobil, sau accesarea de la distanță a albumelor pentru a răsfoi conținutul foto și video stocat pe cameră. Pentru că aventurile din viaţă nu au limite, aplicaţia va salva automat totul pe telefon sau în cloud ca să nu mai ai motive de îngrijorare cu privire la lipsa spaţiului de stocare şi ratarea captării unei imagini.

În plus, RE va oferi în viitor posibilitatea de a face transmisiuni video în timp real pe YouTube, oferind ocazia de a trăi momentul şi de a-l împărtăşi în acelaşi timp pe canalul propriu de pe YouTube. Aplicaţia RE va fi dispobilă atât pe Android cât şi pe iOS1.[1]

HTC Desire EYE: Pur şi simplu cele mai bune selfie-uri

Continuând tradiţia de avangardă în inovația smartphone-urilor, HTC lansează astăzi noul vârf din gama Desire, HTC Desire EYE. Dispozitivul dispune de cea mai avansată cameră frontală de pe piaţă şi un software care te încadrează în centrul imaginii şi în cea mai avantajoasă postură pentru a surprinde momente ale vieţii cu o claritate perfectă. Pentru a asigura o imagine de calitate în detaliu, dispozitivul este dotat cu o cameră frontală şi una pe spate, ambele de 13MP, care îţi permit să focalizezi, să tai şi să printezi după plac, HTC Desire EYE fiind pe deplin echipat pentru nevoile celor cărora le place să facă fotografii, filmuleţe şi selfie-uri de calitate. Senzorii BSI captează imagini clare chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, iar flash-ul dual-LED inteligent instalat pe ambele camere oferă tonuri măgulitoare, naturale, atunci când lumina ambientală se diminuează.

Trei microfoane dedicate duc semnătura audio a HTC pe noi culmi, garantând sunet clar pentru serviciile de voce şi de apeluri video, indiferent de zgomotul ambiental. HTC BoomSound™ şi un impresionant ecran Full HD de 5.2” (132 mm) fuzionează pentru a face din HTC Desire EYE un adevărat dispozitiv multimedia, ideal pentru a vizualiza fotografii şi filmuleţe.

Designul îndrăzneţ,  bicolor, compact și rezistent la apă[2] nu este doar elegant, ci şi garantează fotografierea ta din unghiul cel mai favorabil datorită butonului dedicat de focalizare şi captare în două etape, care oferă acces imediat la cadre extraordinare, chiar şi folosind o singură mână.

Noul model dispune de EYE Experience şi Zoe, un procesor Qualcomm® Snapdragon 801, precum şi de conectivitate de mare viteză de tip 4G, astfel încât, oriunde ai fi, editarea şi partajarea celor mai bune cadre să fie la îndemână şi să nu necesite efort.

HTC EYE Experience: Conceput pentru tine

Nu totul este însă doar despre hardware. HTC EYE Experience duce software-ul de captare şi redare de imagine într-o nouă ligă, având caracteristici unice care-ţi garantează că vei arăta excepţional.

Funcţionalitatea de urmărire a feţei asigură faptul că eşti tot timpul încadrat perfect, până la patru persoane dintr-o încăpere putând fi localizate fără efort, iar chipul fiecăruia decupat şi poziţionat pe ecran pentru a asigura o claritate maximă. Astfel, te vei putea bucura de libertatea şi flexibilitatea unor servicii precum Skype fără să-ţi faci griji cu privire la poziţionarea ta sau a prietenilor tăi, camera fiind capabilă să-i urmărească pe toţi participanţii. Vrei să partajezi şi mai mult din mers? Opţiunea de partajare a ecranului aduce pentru prima oară funcţionalitatea de desktop pe un chat video pe smartphone.

HTC EYE Experience deschide o nouă paletă de posibilităţi creative datorită funcţiei Split Capture. Combinând fotografii şi filmuleţe făcute simultan cu camera frontală şi cea dorsală, într-o singură imagine sau video divizat, se creează o nouă experienţă selfie pe HTC, care îţi permite să-ţi documentezi călătoria şi reacţiile fără să te limitezi la imagini în miniatură. Crop-Me-In te pune în centrul acţiunii decupându-te din imaginea sau filmuleţul făcute cu camera frontală şi plasându-te în peisajul făcut cu camera principală, deschizând astfel drumul către selfie-uri şi filmuleţe interesante şi extraordinare[3]. Voice Selfie înlătură necesitatea de a contorsiona mâna pentru declanșarea fotografiei, permiţând activarea butonului de declanşare cu o simplă comandă vocală. Trebuie doar să spui “Zâmbiţi!” (“Cheese”) când ai prins cadrul cel mai bun sau să porneşti înregistrarea video cu comenzile “action” sau “rolling”.

Unele caracteristici îndrăgite de public ale HTC Desire 820 sunt, de asemenea, incluse în HTC EYE Experience. Eye Experience include Face Fusion, funcţia care îţi permite să-ţi suprapui chipul cu cel al unui prieten sau al unei vedete şi a avea un look nou şi original. O alta funcție surprinzătoare este Live Makeup, prin care poţi să reglezi nivelul dorit de netezire a pielii şi să previzualizezi efectul în timp real, înainte de captarea imaginii.

Zoe: Viaţa, aşa cum o experimentezi

Cu noua aplicaţie colaborativă de editare video Zoe, e simplu să combini fotografii şi filmuleţe în materiale cu teme vizuale şi muzicale remarcabile, ce pot fi partajate cu prietenii în comunitatea Zoe.

Zoe 1.0 aduce un plus de flexibilitate comunităţii, permiţând crearea de compoziţii Zoe scurte, medii şi lungi, care pot fi formate chiar şi din doar câteva imagini statice sau dintr-o serie întreagă de videoclipuri, iar datorită noului motor de conţinut[4], este uşor să prezinţi într-un mod impresionant din punct de vedere vizual numai câteva clipuri şi chiar imagini de sine stătătoare.

Integrat pe deplin cu RE, conținutul Zoe este generat automat și este gata pentru a fi partajat. Nu este necesară editarea sau sincronizarea cu computerul personal, trebuie doar încărcate printr-o simplă atingere. Disponibil gratuit pe Android şi, până la finalul acestui an pe iOS, Zoe 1.0 introduce noua generaţie de reţele sociale creative.

Disponibilitate

Dispozitivul HTC Desire EYE va fi disponibil local începând cu luna noiembrie a acestui an.

HTC RE va fi disponibilă în SUA în ultima parte a lunii octombrie și urmează să fie lansată și în alte țări.

Caracteristicile HTC EYE Experience vor fi introduse în următoarele luni pe: HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One E8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 și HTC Butterfly 2.1 Compatibil cu Android 4.3 și versiuni mai recente, iOS 7 & 8 

2 Certificare IPx7, la adâncimea de 1 metru sub apă, timp de 30 de minute, fără alte accesorii

3 Funcția Crop-Me-In este disponibilă în prezent pentru HTC Desire EYE

4 Motorul de conținut Zoe va fi disponibil lunile următoare  

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.