“It’s been way too long” (“A trecut prea mult timp”) spune teaserul noului eveniment Apple, programat pentru data de 16 octombrie. Şi oarecum aşa...
apple invitatie“It’s been way too long” (“A trecut prea mult timp”) spune teaserul noului eveniment Apple, programat pentru data de 16 octombrie. Şi oarecum aşa e. A trecut mai bine de o lună de când Apple a anunţat noile smartphone-uri şi primul ceas inteligent şi mai mult de un an de la cea mai recentă generaţie de tablete.

Compania americană a trimis recent invitaţiile pentru noul eveniment, iar lumea întreagă se aşteaptă şi vadă atunci lansarea oficială a OS X Yosemite, sau măcar să audă o dată la care sistemul de operare va fi prezent pe piaţă.

Însă cele mai aşteptate noutăţi ale evenimentului sunt gadgeturile despre care Apple nu a spus încă nimic, dar despre care zvonurile nu mai contenesc: un nou iPad, sau mai multe tablete, precum şi noi calculatoare (presa internaţională speculează asupra trăsăturilor unui viitor iPad Air – mai subţire, cu un procesor A8, chip M8 ca şi iPhone 6, touch ID, o versiune cu carcasă poleită cu aur).

În afară de teaser şi de locaţia şi ora evenimentului – va începe la ora 10 am PT/1 pm ET şi se va desfăşura în Town Hall auditorium din campusul Apple din Cupertino – anunţul Apple este criptic. Fanilor Apple le rămâne doar să mai aştepte o săptămână şi să facă planuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.