Fundația Regina Maria, fondată în 2010 de şeful reţelei de clinici Regina Maria, dr. Wargha Enayati şi soţia sa, Mitra Enayati, organizează cea de-a...
gala din inima pentru viitorFundația Regina Maria, fondată în 2010 de şeful reţelei de clinici Regina Maria, dr. Wargha Enayati şi soţia sa, Mitra Enayati, organizează cea de-a doua ediție a Galei Din Inimă pentru Viitor, pe 11 octombrie,  la Cercul Militar Național, Sala de Marmură. Scopul evenimentului este, la fel ca și anul trecut, unul caritabil, sumele strânse din cadrul Galei fiind direcționate către Policlinicile Sociale, singurul proiect susținut de o organizație non-profit care oferă asistență medicală integrată gratuită persoanelor fără asigurare medicală din București.

Din 2011, de când s-a deschis Policlinica Socială, au fost oferite peste 15.000 de servicii medicale gratuite și integrate (consultații, tratamente, medicamente, proteze dentare, ochelari etc), către peste 1.500 de pacienți, cu ajutorul a 27 de cadre medicale voluntare și a mai mult de 100 de voluntari ce au dedicat 20.379 de ore de voluntariat.

Totodată, peste 120 de sponsori au donat aproximativ 350.000 de euro pentru dezvoltarea acestui proiect.

“Îndemnul Reginei Maria a României “Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să fim statornici și să căutăm cu trăinicie tot ce ne unește și nu ceea ce ne dezbină,” a reprezentat sursa de inspirație atât pentru proiectul Policlinicilor Sociale, cât și pentru parteneri și susținători, care ne-au acordat încrederea lor”, spun reprezentanţii fundaţiei.

CSR trends: pentru al 7-lea an, KFC şi World Vision România susţin elevii din mediul rural prin programul “Vreau în clasa a 9-a”. De ce?

A doua ediție a Galei Fundației Regina Maria aduce împreună, pentru prima dată sub forma unui parteneriat unic în slujba unei cauze sociale, Fundația Vodafone România și Telekom România, pentru a oferi prin Policlinicile Sociale servicii medicale cu suflet celor aflați în nevoie.

Dr.Wargha Enayati, Președinte Fundația Regina Maria: “Această deschidere de a fi împreună în sprijinul unei cauze sociale va contribui cu siguranță la clădirea unei lumi mai bune. Suntem onorați să avem alături parteneri de încredere mici și mari și invităm pe oricine să ni se alăture pentru a dărui resurse și timp. Astfel îi ajutăm pe cei aflați în mare nevoie, dintr-un motiv sau altul, independent sau dependent de voința lor, în afara sistemului public de asistență.”

CSR Trends: Preda Publishing iniţiază o campanie de donaţii pentru susţinerea HOSPICE Casa Speranţei

Gazdele evenimentului, ce va avea loc la Cercul Militar Național, Sala de Marmură, vor fi doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Ei vor avea alături invitați de marcă, precum Excelența Sa, Adam Sambrook, Vice-ambasador Regatului Unit al Marii Britanii, Excelența Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania în București, Prințesa Marina Sturdza, precum și alte personalități și invitați surpriză.

Oricine poate fi parte din acest proiect, fie printr-o donație (http://united.fundatiareginamaria.ro), fie prin implicarea în programele noastre de voluntariat. Acestă fundație este singura organizație non-profit care oferă asistență medicală integrată gratuită persoanelor fără asigurare medicală din București.

CSR Trends: Animax lansează EDUMAX, un proiect de educaţie a copiilor privind creşterea şi îngrijirea animalelor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.