OalaCuBunătăţi, fondatorul conceptului de livrare de mâncare românească la oală şi lider al segmentului, intră pe piaţa de mâncare italienească şi încheie un parteneriat...
oalaOalaCuBunătăţi, fondatorul conceptului de livrare de mâncare românească la oală şi lider al segmentului, intră pe piaţa de mâncare italienească şi încheie un parteneriat cu Trattoria Verdi, unul din cele mai puternice branduri ale gastronomiei italieneşti de pe piaţa din Bucureşti.

Extinderea serviciilor vine pe fondul unei investiţii de circa 50.000 euro, iar noul meniu va avea 30 de noi preparate, gătite de bucătarii lanţului de restaurante cu specific italian.

“Noul meniu îmbină perfect gusturile autentice româneşti, atât de îndrăgite de clienţii noştri cu aromele bucătăriei italieneşti, ce se regăsesc din ce în ce mai des printre preferinţele românilor. Întotdeauna am fost atenţi la nevoile clienţilor noştri şi ne propunem ca aceştia să poată comanda orice tip de preparate, gătite special pentru ei, la comandă. Suntem siguri că am făcut cea mai bună alegere în încheierea parteneriatului cu Trattoria Verdi. Dacă preparatele româneşti sunt pregătite de 12 bucătari specializaţi în bucătăria autohtonă, era normal ca pentru completarea meniului  OalaCuBunătăţi să alegem un brand recunoscut pentru măiestria cu care stăpâneşte gastronomia italiană”, a declarat Alin Stan, Co-Fondator OalaCuBunătăţi.

Lasagna, pastele al forno şi supele cremă vor fi vedetele noului meniu. În plus, clienţii OalacuBunătăţi vor putea alege şi dintre pasta frutti di mare, cannelloni, pollo inferno şi tiramisu.

“Ne bucurăm că avem ocazia să colaborăm cu un brand atât de puternic, cum este OalaCuBunătăţi. Propunerea de parteneriat venită din partea lor ne-a confirmat apetitul pe care românii îl au pentru bucătaria italiană şi suntem siguri că noile preparate din meniul OalaCuBunătăţi se vor bucura de un real succes. Acestea vor fi gătite într-un procent de 100% de bucătarii Trattoria Verdi şi vor avea aceeaşi calitate ca şi produsele ce sunt servite în locaţiile fizice ale brandului”, a declarat Viorel Bacanu, Fondator Trattoria Verdi.

Preparatele italieneşti au fost introduse în meniul OalaCuBunătăţi de la începutul lunii octombrie şi pot fi comandate de pe www.oalacubunatati.ro.

Înfiinţată în 2010, OalaCuBunătăţi a propus un concept nou pe piaţa de food delivery din România: mâncarea la oală. Preparatele se gătesc exclusiv la comandă, iar în oferta brandului se regăsesc preparate româneşti, aperitive, ciorbe şi supe, produse din carne de curcan, pui, porc sau vită, garnituri, dar şi deserturi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.