Potrivit informaţiilor vehiculate în presa internaţională, comenzile pentru iPhone 6 Plus, smartphone-ul cu ecran mai generos al celor de la Apple, ar putea reprezenta...
iphone6Potrivit informaţiilor vehiculate în presa internaţională, comenzile pentru iPhone 6 Plus, smartphone-ul cu ecran mai generos al celor de la Apple, ar putea reprezenta circa 60% din vânzările celor mai noi două modele de telefoane mobile lansate de gigantul american.

Informaţiile au la bază comenzile de piese înregistrate de doi fabricanţi tradiţionali ai Apple, Foxconn şi Pegatron.

Se pare că Apple a ales să producă iPhone 6 Plus doar cu ajutorul celor de la Foxconn, în timp ce Pegatron este responsabil pentru producţia modelului iPhone 6. Deşi ambii producători au cerut acelaşi număr de piese la începutul producţiei celor mai noi smartphone-uri Apple, se pare că în urma cererii mai mari pentru acest gadget, Foxconn a suplimentat cererea pentru piesele necesare asamblării iPhone 6 Plus.

Gadget trends: iPhone 6 intră, în sfârşit, la vânzare în China

Deşi Apple nu a anunţat defalcat vânzările pentru cele două device-uri, în primul weekend de vânzare al smartphone-urilor, livrările au ajuns la 10 milioane de unităţi.

Estimările de livrare a comenzilor pentru noul iPhone 6 rămân de 7-10 zile lucrătoare, în timp ce noul iPhone 6 Plus este livrat în 3-4 săptămâni.

iPhone 6 și iWatch, noile gadgeturi lansate de Apple – Galerie FOTO

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.