Operatorul de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de profil, lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile...
taromOperatorul de transport aerian TAROM, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de profil, lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile sale externe, cu plecare din România. Preţurile încep de la 99 euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.

“Aşa cum v-am obişnuit, TAROM  lanseză promoţii cu preţuri dintre cele mai mici. Toamna aceasta punem la dispoziţia pasagerilor noştri, bilete începând de la 99 euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus- întors. Astfel, toţi cei care doresc să îşi continue vacanţa de vară sunt invitaţi la bordul aeronavelor TAROM pentru a da startul călătoriilor către destinaţii de vis în Europa şi Orientul Mijlociu”, a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM.

Astfel, în perioada 3 – 31 octombrie 2014, TAROM pune în vânzare bilete de avion la preţuri începând de la 99 euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, promoţia fiind valabila pentru  zborurile directe, operate de TAROM. Cei interesaţi de ofertă trebuie să se grăbească, însă, locurile fiind limitate.

Oferta săptămânii de la TAROM: bilete de avion la 99 de euro

Trebuie să mai ştiţi că biletele trebuie achiziţionate cu minimum 30 de zile înainte de începerea călătoriei şi că oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 03 noiembrie  2014 – 28 februarie 2015 ( data începerii călătoriei).

Ca de obicei, în perioada sărbătorilor de iarnă – 20 decembrie 2014 – 05 ianuarie 2015 – compania face excepţie de la ofertă.

Companiile aeriene se pregătesc pentru vacanţa de iarnă: TAROM suplimentează zborurile pe 4 rute

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM, din România.

Transportatorul a încheiat recent o altă campanie de oferte, Septembrie aniversar, prin care a sărbătorit 60 de ani de existenţă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.