În cadrul Galaxy Note 4 World Tour, care a avut loc la Seul, producătorul sud-coreean Samsung, una dintre cele mai mari companii din industria...
Galaxy Note 4În cadrul Galaxy Note 4 World Tour, care a avut loc la Seul, producătorul sud-coreean Samsung, una dintre cele mai mari companii din industria tech la nivel mondial, a anunţat disponibilitatea la vânzare a phablet-ului Galaxy Note 4, recent lansat în cadrul târgului IFA de la Berlin.

Astfel, din 26 septembrie, Galaxy Note 4 va putea fi achiziţionat de fanii din Koreea, urmând ca până la finalul lunii octombrie să poată fi cumpărat în alte 140 de ţări.

“Galaxy Note 4, care maximizează suprafaţa de utilizare a ecranului şi este îmbunătăţit cu un S Pen, va duce experienţa utilizatorului de gadgeturi mobile la un cu totul alt nivel”, a declarat DJ Lee, preşedintele şi şeful diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Mobile.

Totodată, compania va introduce şi cele mai noi gadgeturi prezentate la Berlin, Galaxy Note Edge, cu ecran curbat, smartwatch-ul Gear S şi căştile de realitate virtuală Gear VR, pe piaţa coreeană, însă disponibilitatea acestora ar putea varia în funcţie de regiune.

Se pare că Samsung a devansat puţin lansarea acestor device-uri văzând succesul de care s-a bucurat iPhone 6 în primul weekend în magazine.

IFA 2014: un phablet, un nou flagship cu ecran curbat, un ceas inteligent şi ochelari VR. Nebunia Samsung de la Berlin

În plus, Samsung va lansa Galaxy Note 4 şi în China (se pare că lansarea este programată pentru vineri, 26 septembrie), în cadrul a trei operatori telecom, luându-le înainte celor de la Apple care nu au încă acordul de a intra pe piaţa chineză cu cele mai noi smartphone-uri lansate.

O sursă anonimă a declarat pentru Korea Herald că Samsung se aşteaptă să vândă 15 milioane de unităţi din Galaxy Note 4 în prima lună de la lansare (iPhone 6 s-a vândut în 10 milioane de exemplare în doar 3 zile).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.