Dell a lansat cel mai avansat şi uşor de gestionat portofoliu de servere PowerEdge, proiectate pentru a ajuta clienţii să abordeze, de oriunde, şi...

dell PowerEdgeDell a lansat cel mai avansat şi uşor de gestionat portofoliu de servere PowerEdge, proiectate pentru a ajuta clienţii să abordeze, de oriunde, şi să optimizeze spectrul tot mai larg de cerinţe de calcul legate de aplicaţii şi fluxuri de lucru.

Portofoliul de servere Dell PowerEdge din generaţia 13 dispune de soluţii constructive, inspirate de utilizatori, în optimizarea performanţelor legate de preţ pentru cea mai largă gamă de aplicaţii web, de întreprindere şi hyperscale, şi include ultimele inovaţii în materie de tehnologii de stocare date, procesare şi memorie, cuplate cu capabilităţi de top privind managementul sistemelor.

Noul portofoliu Dell PowerEdge – care începe cu cinci factori de formă pentru servere blade, rack şi tower – oferă clienţilor posibilitatea de a alege modul în care ei abordează tendinţele din industria IT, incluzând aici cloud computing, mobilitatea, big data şi SD (software-defined). Peste 80% din decidenţii privind IT-ul declară că aceşti factori reprezintă priorităţi de investiţii în următoarele 12 luni, conform studiului Future Ready IT, o cercetare recentă la nivel mondial comandată de Dell şi Intel.

“Clienţii noştri sunt tot mai supuşi la presiuni şi provocări noi, care pur şi simplu nu existau cu câţiva ani în urmă. Ritmul dezvoltării de tehnologii revoluţionare este, fără îndoială, în creştere, şi multe organizaţii IT încearcă să descopere balanţa tehnologică optimă, în moduri cât mai inovatoare, fără ca prin aceasta să adauge complexitate suplimentară mediului în care ele activează. Concentrându-se pe trei principii implicite care guvernează noul nostru portofoliu de servere PowerEdge – accelerarea performanţelor aplicaţiilor, întărirea fluxurilor de lucru în orice mediu şi simplificarea gestiunii sistemelor – clienţii noştri pot construi punţi între modelele IT tradiţionale şi cele noi, fiind astfel mereu pregătiţi să incorporeze noi inovaţii în afacerile lor şi să-şi optimizeze noi aplicaţii în centrele lor de date”

Forrest Norrod, vicepreşedinte şi general manager, Dell Server Solutions

Primele servere noi din gama Dell PowerEdge includ modelele rack PowerEdge R730xd, R730 şi R630, modelul blade M630 şi modelul tower T630, toate fiind construite pe baza ultimei familii de procesoare E5-2600v3 Xeon de la Intel.

Împreună cu portofoliul de oferte Dell legate de infrastructură, software şi servicii, noile servere PowerEdge permit nivele crescute de eficienţă operaţională şi flexibilitate pentru cele mai pretenţioase aplicaţii şi medii de lucru.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.