BenQ lansează în România proiectorul pentru Home Entertainment W1080ST+, primul din lume capabil să ofere o experiență intuitivă mulțumită opțiunilor de transmitere wireless Full HD...

BenQ_Living Room ProjectorBenQ lansează în România proiectorul pentru Home Entertainment W1080ST+, primul din lume capabil să ofere o experiență intuitivă mulțumită opțiunilor de transmitere wireless Full HD și proiecție din laterala ecranului. Mai mult, tehnologia Short-Throw, alături de alte caracteristici precum compatibilitatea cu smartphone-ul sau cu tableta prin conexiune MHL (

Mobile High-Definition Link), Zoom flexibil 1.2x, difuzor de 10W încorporat într-o camera specială de rezonanță, contrast ANSI de 500:1 (contrast full on/full off 10.000:1), luminozitate de 2200 de ANSI Lumeni, BrilliantColorTM, DLP DarkChip3TM, dar și posibilitatea de a proiecta 3D Full HD, totul accesibil printr-o nouă interfață intuitivă, transformă proiectorul W1080ST+ în alegerea ideală pentru cei care își doresc o experiență inovatoare.

Proiectorul devine atracția centrală în serile petrecute alături de familie: W1080ST+ transformă spațiul de locuit într-un adevărat punct de interes pentru cinefili sau pasionați de jocuri video. Pentru a obține o imagine cu diagonala de 100 inci (2,54 metri), este de ajuns ca proiectorul să fie plasat la o distanță de doar 1,5 metri. În plus, procesul de instalare este extrem de simplu, asemenea modului de utilizare și reglare a funcțiilor proiectorului.

Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania“W1080ST+ poate servi ca un proiector pentru Home Entertainment, ca un dispozitiv de proiecție wireless, iar mulțumită tehnologiei Short-Throw este o soluție ideală pentru încăperile unde se doresc imagini mari, dar unde distanța de la perete până la  proiector nu permite utlizarea unui proiector normal, însă, cel mai important, acesta este cel mai versatil proiector pe care utilizatorii îl pot folosi în intimitatea casei, pentru a se bucurade imagini Full HD 3D în orice mod își doresc”

Dragoș Salamac, Country Head BenQ pentru România

W1080ST+ este echipat cu cea mai nouă tehnologie de transmitere wireless Full HD, Short-Throw și posibilitate de proiecție laterală, totul pentru a asigura divertismentul în orice cameră a locuinței. Mai mult, nu mai este nevoie de utilizarea cablurilor video pentru a reda imagini Full HD 3D, mulțumită kit-ului opțional Wireless Full HD.

Cu o acoperire wireless de până la 30 de metri, ce oferă posibilitatea transmiterii de imagini Full HD 1080p fără compresie, însoțite de sunet clar, utilizatorii se pot bucura de o experiență de divertisment completă. Indiferent de spațiul disponibil, W1080ST+ este soluția ideală de proiecție: imagini cu o diagonală de 2,54 metri la o distanță a proiectorului față de ecran de numai 1,5 metri, flexibilitate prin opțiunea de proiecție laterală, keystone vertical si orizontal.

Noul proiector BenQ W1080ST+ este disponibil pe piaţa din România prin partenerii oficiali BenQ din România, la un preţ recomandat de raft de 4.399 lei.

BenQ W1080ST+_proiectie laterala

BenQ W1080ST+

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.