În ultimii trei ani, taiwanezii de la HTC nu au mai produs o tabletă, iar dacă vorbim despre vreun gadget din seria Nexus, au...
HTC-Desires-mwc_2În ultimii trei ani, taiwanezii de la HTC nu au mai produs o tabletă, iar dacă vorbim despre vreun gadget din seria Nexus, au trecut mai mult de patru ani de când compania nu a mai colaborat cu Google.

Însă, lucrurile nu vor mai sta chiar aşa, cele mai recente informaţii vehiculate în piaţă vorbind despre un nou parteneriat dintre cele două companii pentru tableta Nexus 9.

Potrivit informaţiilor The Wall Street Journal, se pare că inginerii HTC sunt mereu pe drumuri între propriul sediu şi clădirea din Mountain View a Google, cei doi giganţi lucrând de zor la producţia unui gadget cu ecran de 9 inci.

Totodată, se pare că noul gadget va avea un procesor Tegra K1 şi va fi lansat până la finalul acestui an. Cel puţin aşa reiese dintr-o informaţie scursă la începutul lunii septembrie într-un proces pe drepturi de autor demarat de Nvidia împotriva Qualcomm şi Samsung.

Deşi Google nu a dorit să comenteze asupra acestor informaţii, se crede că tableta va fi disponibilă odată cu lansarea pentru public a update-ului pentru Android L, preconizată pentru această toamnă. Anunţat în cadrul conferinţei Google I/O din luna iunie a acestui an, Android L marchează o schimbare importantă de design pentru sistemul de operare pentru gadgeturi mobile a Google, iar Nexus 9 pare gadgetul perfect pentru a-l pune în valoare pentru prima dată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.