Trei cunoscuţi investitori în domeniul tehnologiei au anunţat recent lansarea unui nou fond de investiţii pe piaţa europeană, destinat startup-urilor din zona tech. Mosaic...
antreprenoriatTrei cunoscuţi investitori în domeniul tehnologiei au anunţat recent lansarea unui nou fond de investiţii pe piaţa europeană, destinat startup-urilor din zona tech.

Mosaic Ventures, care dispune de fonduri în valoare de 140 de milioane de dolari, vine în ajutorul startup-urilor early-stage din Europa. Entitatea a fost creată de Mike Chalfen (cunoscut pentru diferitele funcţii pe care le-a deţinut în cadrul unor companii şi fonduri de investiţii precum Advent Venture Partners, Seal Software Group, Moogsoft sau King), Simon Levene (fost managing director în Yahoo, investitor în Gameforge, Etsy, Fotolia, ResearchGate, NumberFour) şi Toby Coppel (analist financiar Goldman Sachs, Chied Strategy Officer Yahoo, partener Virgin Group şi investitor Criteo, Hailo, TransferWise).

“Iubim renegaţii care au o imagine nouă asupra lumii şi care îşi doresc să o şlefuiască după bunul plac”, au declarat fondatorii Mosaic Ventures.

Cei trei investitori strategici au o experienţă de peste 30 de ani în zona tech din Statele Unite şi din Europa. În acest timp, au investit în peste 70 de companii din 10 ţări, valoarea business-urilor nou create fiind de circa 200 de miliarde de dolari.

Mosaic Ventures are sediul în Londra şi îşi propune să susţină prin investiţii startup-uri care aduc produse fresh pe pieţele mature.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.