Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air a încheiat un parteneriat de tipul sale & lease-back cu Goshawk Aviation Limited (‘Goshawk’) pentru 7...
Wizz AirOperatorul de transport aerian low cost Wizz Air a încheiat un parteneriat de tipul sale & lease-back cu Goshawk Aviation Limited (‘Goshawk’) pentru 7 noi aeronave Airbus A320, aeronavele urmând să fie livrate în perioada noiembrie 2014 – iunie 2015.

Goshawk este o companie de leasing aflată sub managemtul Investec Bank plc având capital de la Investec şi parteneri instituţionali asiatici. Cu tranzacţia încheiată cu Wizz Air, Goshawk are 30 de aeronave livrate sau care urmează sa fie livrate în următoarele 12-15 luni.

“Continuăm să ne asigurăm dezvoltarea operaţiunilor prin adăugarea de noi aeronave Airbus A320 flotei noastre. Sunt încântat de încrederea pe care o are Goshawk în business-ul nostru şi în planurile noastre de dezvoltare. Continuăm să deservim pasageri din peste 30 de ţări, oferind tarife accesibile, iar cele 7 aeronave noi pentru care am asigurat finanţarea vor juca un rol important în această misiune”, a declarat Mike Powell, Chief Financial Officer la Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 54  aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 340 de rute care asigură legătura între 104 de destinaţii din 36 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2100 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife scăzute făcând din Wizz Air alegerea preferată a 13.9 milioane de pasageri în anul încheiat în martie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.