În cazul în care gândul la cele două noi telefoane anunţate de gigantul din Cupertino în urmă cu o săptămână nu vă mai lasă...
appleÎn cazul în care gândul la cele două noi telefoane anunţate de gigantul din Cupertino în urmă cu o săptămână nu vă mai lasă să dormiţi şi v-aţi decis să ieşiţi din relaţia amoroasă cu telefonul vostru bazat pe Android pentru un iPhone 6 sau 6 Plus, Apple a încropit un ghid care să vă ajute să faceţi tranziţia mai uşoară către un nou gadget.

Cu puţine ore înainte de lansarea unei noi versiuni (iOS8) a sistemului de operare pentru smartphone-urile şi tabletele sale şi cu câteva zile înainte de demararea oficială a vânzărilor noilor sale iPhone-uri, Apple a pus la dispoziţia viitorilor fani un ghid prin care încearcă să explice câteva metode ca utilizatorii să îşi poată transfera amintirile sau interesele de pe telefoanele lor cu Android pe iPhone 6.

Trends: Apple va lua 15 cenți pentru fiecare tranzacție de 100 de dolari prin Apple Pay

Cum noile modele de smartphone-uri se apropie de cele mai noi telefoane care funcţionează pe baza sistemului de operare al Google, Android, cel puţin din punct de vedere al dimensiunii ecranului, oficialii Apple se aşteaptă la un val de noi utilizatori care vor renunţa la gadgeturile lor HTC, Samsung sau LG pentru un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.

În acest sens, ghidul explică cum vă puteţi transfera fotografiile, muzica, documentele sau contactele de pe device-urile vechi pe iPhone. Puteţi folosi iTunes sau iCloud pentru a muta informaţiile, însă Apple nu a creat unelte speciale pentru a intermedia acest schimb ceva mai eficient şi în siguranţă. În schimb, compania spune că e ok din punctul lor de vedere va voi să folosiţi şi alte aplicaţii ale operatorilor de telefonie mobilă. Cel puţin, aşa e în SUA, unde serviciul de transfer mobil al AT&T este recomandat cu căldură.

Apple trends: QuickMobile, primul retailer care scoate oficial la vânzare cele mai noi modele iPhone 6 în România

Şi dacă nu veţi regăsi în magazinul Apple aplicaţiile voastre preferate, nu-i nicio problemă, cu siguranţă veţi da peste ceva similar. Trebuie doar să pescuiţi puţin (mai mult) prin AppStore.

Ce ziceţi? Android for life sau vă pregătiţi pentru câteva ore bune de chin?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.