CEO-ul gigantului bulgar Telerik, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din regiune, va fi invitatul seriei de evenimente Tech Excellence, organizată de...
Tech Excellence with Vassil TerzievCEO-ul gigantului bulgar Telerik, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din regiune, va fi invitatul seriei de evenimente Tech Excellence, organizată de TechHub Bucharest.
Astfel, în data de 25 septembrie, Vassil Terziev, co-fondatorul și CEO-ul companiei Telerik, va povesti despre procesul de dezvoltare al companiei cu 700 de angajați pe care o conduce alături de co-fondatorul său, Svetozar Georgiev. Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la https://www.eventbrite.com/e/tech-excellence-with-vassil-terziev-tickets-13091822995.

Seria de evenimente Tech Excellence, organizată de către TechHub Bucharest, are ca scop conectarea comunității locale de tehnologie cu unii dintre cei mai apreciaţi antreprenori din ecosistemul regional, care au dezvoltat de-a lungul timpului produse și companii de excepție. Evenimentul se adresează antreprenorilor, programatorilor sau profesioniştilor care lucrează la dezvoltarea de produse tech şi îşi doresc să înveţe din experienţa invitaţilor şi să discute în mod direct cu aceştia.

Joi, 25 septembrie, ora 18:30, pe scena TechHub Bucharest va urca Vassil Terziev, co-fondatorul și co-CEO-ul companiei Telerik, una dintre cele mai competitive și puternice companii de tehnologie din regiune. Având sediul în Sofia, Bulgaria, Telerik oferă o suită de instrumente software pentru dezvoltarea de aplicații web și aplicații pentru desktop, dar și Telerik Platform – o platformă completă pentru dezvoltarea de aplicații mobile ce combină instrumente de top pentru User Interface cu servicii în cloud.

Echipa de peste 700 de angajați a Telerik îşi desfăşoară activitatea în 7 țări, având birouri în orașe precum Palo Alto, Boston, Londra și Sydney. Mai mult de 130,000 de clienți din peste 60,000 de companii din 94 de țări se bazează pe produsele Telerik în activitatea lor. Această bază de clienți include mai multe de 450 dintre companiile din topul Fortune 500®.

Inițial, Telerik a fost o companie de outsourcing, însă cei 4 co-fondatori, Vassil Terziev, Svetozar Georgiev, Boyko Iaramov și Hristo Kosev au decis rapid să se reorienteze către dezvoltarea de produse tech. Din 2002 și până acum, compania a crescut într-un ritm accelerat, deschizând birouri în SUA, Marea Britanie, Australia, India, Germania și Danemarca.

Invitat special al Tech Excellence, Vassil Terziev va vorbi despre traiectoria sa profesională și despre tacticile pe care le-a folosit pentru crearea de produse utilizate de mii de companii și pentru dezvoltarea unei echipe atât de capabile, distribuită peste tot în lume. În plus, Vassil va vorbi şi despre experienţa sa ca investitor de tip angel şi mentor pentru startup-urile din programele de accelerare LAUNChub şi Eleven.

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie care își doresc să lucreze dintr-un mediu creativ și dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri care abordează subiecte legate de tehnologie și antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.