Canon a anunţat lansarea noului EOS 7D Mark II, DSLR-ul construit pentru a surprinde acţiunea. Bazându-se pe performanța de primă clasă a emblematicului EOS...

Canon EOS 7D MARK II (4)Canon a anunţat lansarea noului EOS 7D Mark II, DSLR-ul construit pentru a surprinde acţiunea. Bazându-se pe performanța de primă clasă a emblematicului EOS 7D și valorificând tehnologiile folosite la crearea EOS-1D X, aparatul revoluționar este construit pentru viteză, cu o putere și performanţă extremă, oferind libertate fotografilor entuziaști, pentru a surprinde o lume în continuă mişcare.

Complet reconstruit și reproiectat, EOS 7D Mark II include toate funcţiile predecesorului său – și multe altele. Realizat pentru a imortaliza rapid momentele importante ale vieții, aparatul foto poate surprinde imagini în rafală cu până la 10 cadre pe secundă (fps) fără a scădea în rezoluție, și împreună cu sistemul[1] AF de 65 de puncte în cruce și cele două  procesoare DIGIC 6, setează un nou punct de referință pentru viteză electrizantă și putere.

Proiectat pentru a vă ajuta să surprindeţi momentul perfect la o calitate remarcabilă, camera are un nou senzor de 20.2 MP APS-C CMOS cu un interval echivalent ISO 100-16,000, extensibil până la ISO 51200. Împreună cu un sistem avansat de măsurare a expunerii, cu o rezoluție înaltă de 150.000 pixeli RGB + IR și un sistem de monitorizare a flickerul-ului, EOS 7D Mark II asigură o calitate înaltă a imaginii. Complet personalizabilă din punct de vedere al controlului, camera poate fi configurată în funcţie de preferinţele fotografului şi oferă un nou vizor inteligent cu acoperire de aproximativ 100%.

Având caracteristici de filmare la un nivel profesional, inclusiv ieșirea HDMI necomprimată și tehnologie dual Pixel CMOS AF, EOS 7D Mark II vă ajută să descoperiți noi niveluri ale creativităţii.

EOS 7D Mark II excelează în situații de mare viteză şi fotografiază cu un număr uimitor de 10 imagini pe secundă, la rezoluție maximă, mulţumită unui nou mecanism al obturatorului şi al oglinzii, cu 2 motoare independete, cu o durată de viaţă foarte mare, de aproximativ 200.000 declanşări.

Canon EOS  7D MARK IICapacitatea de reacţie remarcabilă este însoțită de un sistem uimitor de autofocus rapid cu 65 de puncte AF, oferind sensibilitate fără compromisuri și rezistență pentru a-i surpinde cu precizie pe subiecți. Oferind unul dintre cele mai avansate sistemele AF într-un aparat foto din clasa sa, fiecare punct AF este de tip cruce, punctul central de tip double-cross  f/2,8 și sensibilitate la lumină scăzută până la -3 EV, aparatul oferă o precizie de neegalat, în toate condițiile de iluminare și pentru toți subiecții fotografiaţi.

EOS 7D Mark II vă permite să adaptaţi sistemul AF cu un meniu personalizabil similar cu EOS-1D X, oferind control complet asupra sistemului de focalizare, în timp ce un nou sistem AF Mode Selection dedicat vă permite instantaneu  să comutaţi între modurile AF, fără va lua ochii din vizor.

Fie că faceți fotografii în interior sau în aer liber, la lumină naturală sau artificială, expunerile exacte sunt realizate cu un noul senzor de măsurare cu 150.000 pixeli RGB + IR – primul EOS care include lumina infraroşie și poate detecta flicker-ul (pâlpâirea luminii). O nouă caracteristică de ultimă oră de detectare a flicker-ului asigură imagini surpinse atunci când nivelul de lumina este cel mai bun- analizează sursa de lumină și detectează lumina care pâlpâie şi pe care ochiul nu o poate distinge.

În plus, tehnologiile EOS iTR AF și AI Servo AF III, introduse inițial la aparatul EOS-1D X, lucrează împreună cu sensorul de măsurare pentru a putea urmări cât mai corect subiectul.

EOS 7D Mark II se bazează pe reputația predecesorul său cu o nouă suită de funcții de înregistrare pro-standard. Performanța superioară AF se bazează pe  tehnologia Canon dual Pixel CMOS AF, astfel încât să puteți filma având la îndemâna o focalizare precisă.

Prima dată într-un EOS, atât funcţia Movie Servo AF, cât şi și sensibilitatea de urmărire pot fi personalizate, oferindu-vă control complet pentru efecte de tipul focus-pull și tranziții între subiecți. Camera surprinde fiecare fracțiune de secundă a acțiunii în calitate Full HD, cu până la 60 cadre pe secundă (FullHD-60p), de la mișcare fluidă până la efecte slow motion.

Materialul filmat cu EOS 7D Mark II se încadrează perfect în fluxurile video profesionale deja existente, datorită ieșirii HDMI necomprimată (4:2:2) pentru recordere externe. EOS 7D Mark II dispune de un microfon și conector pentru căști pentru dispozitive externe, asigură un sunet la calitate profesională pentru fiecare cadru, precum și controlul silenţios pentru a preveni zgomotul produs atunci când sunt acţionate anumite butoane.

[1] Numărul de puncte AF diferă în funcție de obiectiv

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.