Primul centru comercial deschis in Romania, Bucuresti Mall implineste 15 ani, motiv pentru care urmează se se dea startul unei serii de evenimente aniversare,...

Aniversare Bucuresti Mall3Primul centru comercial deschis in Romania, Bucuresti Mall implineste 15 ani, motiv pentru care urmează se se dea startul unei serii de evenimente aniversare, susține Yurdaer Kahraman, Global CEO Commercial Real Estate Properties Fiba Holding.

Astazi, Bucuresti Mall are 95 de chiriasi, iar, la finalul renovarii, va avea 115 de magazine. Costurile renovarii care include si Plaza Romania sune de 26 de milioane de euro si sunt impartite 40% pentru Bucuresti Mall si 60% pentru Plaza Romania.

Dupa o evaluare a numarului de clienti care au vizitat Bucuresti Mall din 1999 pana in prezent, am constatat ca am depasit un prag impresionant de peste 166,8 milioane de persoane. Desi competitia s-a intensificat semnificativ in decursul ultimilor 15 ani, am reusit sa ramanem unul din cele mai importante mall-uri in ochii locuitorilor Capitalei”, sustine Yurdaer Kahraman.

Potrivit acestuia, in ultimii 15 ani, au fost investiti peste 60 de milioane de euro in acest centru comercial. Yurdaer Kahraman a subliniat ca suprafata inchiriabila ajunge acum la 40.500 de metri patrati. Mai mult, el a dezvaluit ca Bucuresti Mall va demara in curand singurul program de loializare a clientilor din Romania.

Reprezentantul companiei a adaugat ca „avand in vedere modul in care progreseaza lucrarile, suntem increzatori ca vom termina la timp renovarile, asa cum am planuit de la bun inceput”. Mai mult, el a dezvaluit cate joburi a generat complexul proiect de renovare a Bucuresti Mall: 200 de noi locuri de munca. Totodata, el a mentionat ca o serie de evenimente aniversare ii vor suprinde placut pe clientii centrului comercial de la mijlocul lunii septembrie.

In cadrul conferintei de presa, Yurdaer Kahraman i-a inmanat o medalie de aur sportivei Ana Luiza Filioreanu, care a obtinut cel mai mare punctaj la proba individuala cu panglica in finala de gimnastica ritmica de la Jocurile Olimpice de Tineret, organizate in 2014 la Nanjing. Kahraman a felicitat intreaga echipa nationala de gimnastica ritmica pentru performanta obtinuta si le-a daruit vouchere tuturor sportivelor prezente

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei.

Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.