Retailerul QuickMobile, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe segmentul produselor de IT&C în România, vine în întâmpinarea fanilor Apple din ţara noastră....
iPhone 6Retailerul QuickMobile, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe segmentul produselor de IT&C în România, vine în întâmpinarea fanilor Apple din ţara noastră.

Astfel, cei interesaţi de achiziţia celor mai noi gadgeturi lansate de compania americană vor avea ocazia, începand cu 19 septembrie, să cumpere primele terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus în premieră în România.

Preţurile pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB. Mai mult, QuickMobile demarează din 10 septembrie şi o campanie de pre-comandă pentru cele două noi modele Apple.

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt cu 50% mai rapide decât primele telefoane lansate de Apple şi cu 25% mai rapide decât modele anterioare datorită noilor procesoare A8. În cea mai subţire carcasă de până acum a unui iPhone se ascunde şi un co-procesor M8 care va măsura presiunea aerului pentru a detecta altitudinea la care se află utilizatorul telefonului.

Apple lansează alături de Visa serviciul de plăţi Apple Pay

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch şi o rezoluţie HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli. Cele două noi modele sunt şi cele mai subţiri iPhone-uri fabricate vreodată. iPhone 6 are 6,9 mm grosime, iar iPhone 6 Plus, 7,1 mm. Modelul iPhone 5S având o carcasă de 7,6 mm.

QuickMobile aduce în premieră în România toate cele 18 variante de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Acestea sunt disponibile în trei culori păstrând paleta modelelor iPhone 5S şi anume gri, alb şi auriu. Tot trei sunt şi opţiunile de memorie disponibile: 16 GB, 64 GB şi 128 GB.

iPhone 6 și iWatch, noile gadgeturi lansate de Apple – Galerie FOTO

Revoluţionară este şi noua cameră de 8 megapixeli a noilor telefoane Apple care are atât o lentilă mai bună, cât şi un procesor mai rapid. Aceasta va detecta automat feţele persoanelor fotografiate şi cu ajutorul stabilizatorului de imagine va permite realizarea de fotografii de calitate şi în condiţii de luminozitate mai slabă.

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus vor avea o baterie cu o autonomie de până la 14, respectiv 24 de ore şi vor folosisistemul de operare iOS 8.

Preţurile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB a iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costă 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei. Descoperă mai multe detalii: http://www.quickmobile.ro/telefoane/apple/.

Precomenzile se pot face din acest moment pewww.quickmobile.ro si in toate magazinele QuickMobile din ţară.

Apple Watch disponibil în magazinul QuickMobile din 2015

Cel mai nou gadget al gigantului american, Apple Watch va fi şi el disponibil în magazinul online QuickMobile în momentul în care va fi lansat oficial şi în magazinele din Statele Unite. Până atunci însă QuickMobile recomandă modele I`M WATCH compatibile cu terminalele iPhone, un brand din gama premium de Smartwatch-uri pe care le puteti vedea aici: http://www.quickmobile.ro/gadgets/smartwatch/filtre/marca-im-watch.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.