Nou de la BMW ConnectedDrive: actualizare “over-the-air” a datelor de navigaţie, tehnologie 4G şi aplicaţie BMW i Remote pentru schimb de date între BMW...

BMW i RemoteNou de la BMW ConnectedDrive: actualizare “over-the-air” a datelor de navigaţie, tehnologie 4G şi aplicaţie BMW i Remote pentru schimb de date între BMW i8 şi un smartwatch.

Portofoliul BMW ConnectedDrive a fost extins pentru a include noi funcţii şi tehnologii prin care conectivitatea inteligentă este şi mai confortabilă. De exemplu, ultima generaţie a sistemului de navigaţie Professional permite acum actualizarea “over-the-air” a datelor de pe hartă.

Hărţile sunt actualizate prin intermediul conexiunii telefonului mobil – fără niciun cost pentru utilizator – datorită cardului SIM montat în automobil. Pentru a asigura un transfer rapid şi sigur al datelor pentru acesta şi alte funcţii BMW ConnectedDrive, cardul SIM încorporat* în modelele BMW va îndeplini, în viitor, standardul de mare viteză 4G (sau LTE / Long Term Evolution).

Aplicaţia BMW i Remote a fost dezvoltată special pentru a permite partajarea convenabilă de date între conducători şi automobilele electrice pe care le conduc. Aplicaţia poate fi utilizată fie pe un smartphone, fie pe un smartwatch prin intermediul interfeţelor specifice.

Salonul Auto de la Paris 2014 (4-19 octombrie) va fi locul de prezentare a aplicaţiei BMW i Remote, concepută să gestioneze transferul de date între automobilul sport hibrid plug-in BMW i8 şi un smartwatch Samsung GALAXY Gear. Acesta va permite conducătorilor BMW i8 să acceseze toate informaţiile importante cu privire la statutul automobilului, informaţiile de transfer – inclusiv datele şi adresele de navigaţie – şi să activeze de la distanţă aerul condiţionat pentru o ambianţă interioară plăcută în interiorul maşinii.

(*) Serviciile on-line cu SIM încorporat nu sunt încă disponibile în România.

SURSA foto: topgear.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.