CEO-ul Intel Corporation Brian Krzanich a deschis conferința tehnică anuală a Intel – Intel Developer Forum (IDF) – cu o serie largă de inițiative...

Brian Krzanich anunta Intel EdisonCEO-ul Intel Corporation Brian Krzanich a deschis conferința tehnică anuală a Intel – Intel Developer Forum (IDF) – cu o serie largă de inițiative și proiecte, care demonstrează că Intel face rapid progrese în a dezvolta noi segmente de piață, în care totul este inteligent și conectat. Krzanich și alți reprezentanți Intel au anunțat noi instrumente hardware și software pentru dezvoltatori, au prezentat viitoarele tehnologii Intel și au anunțat noi produse dedicate mai multor segmente.

“Cu portofoliul nostru extins și instrumentele pentru dezvoltatori dedicate unor segmente cheie aflate în creștere, sisteme de operare și dispozitive, le oferim dezvoltatorilor  hardware și software noi modalități de a crește, precum și flexibilitate în design”, a declarat Brian Krzanich, CEO al Intel. “Dacă este inteligent și se conectează, cel mai bine o face cu Intel”, a spus el.

Intel Edison

Krzanich a anunțat, totodată, Intel Edison, un computer de dimensiunea unui timbru cu wireless încorporat, anunțat la CES, care acum este disponibil pe piață. Platforma este creată pentru a oferi inovație rapidă și a-i ajuta pe inventatori, antreprenori și designerii de produse să dezvolte dispozitive, simplificând în același timp procesul de design, reducând costurile și crescând rezistența.

Intel a preznetat și programul de Design de Referință Intel pentru Android pentru a oferi utilizatorilor de tablete o calitate superioară și experiențe consistente cu cea mai nouă versiune a Android*. Intel va ajuta la procesul de adoptare al Android în rândul producătorilor de tablete prin oferirea de lucrări de inginerie software, acces la Google Mobile Services* și suport pentru actualizări pentru viitoarele lansări Android.

În cadrul conferinței, Intel a mai anunțat programul Analytics for Wearables (A-Wear) pentru dezvoltatori, care va accelera procesul de lansare de aplicații pentru dispozitivele purtabile. Programul integrează componente software, inclusiv instrumente și algoritmi Intel și capabilități de management de date de la Cloudera* CDH, toate stocate pe o infrastructură cloud bazată pe arhitectura Intel. Dezvoltatorii vor folosi gratuit programul A-Wear.

Dell Venue 8 7000

  • Michael Dell și Brian Krzanich au prezentat și viitoarea tabletă Dell cu capabilități foto unice. Dell Venue 8 7000 cu Intel® RealSense™ snapshot este cea mai subțire tabletă din lume și va fi disponibilă în perioada Sărbătorilor de iarnă.
  • Intel® RealSense™ snapshot este o soluție avansată de fotografiere care permite măsurarea, reorientarea și folosirea unor filtre selective doar cu atingerea unui deget. Intel® RealSense™ va lansa noi capabilități și moduri de a folosi tableta, oferind un nou orizont creativ pentru dezvoltatori pentru a lansa aplicații care să schimbe modul în care utilizatorii interacționează cu fotografiile lor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.