Ne mai despart doar câteva ore de marele eveniment Apple din acest an, iar anagajaţii magazinelor din întreaga lume s-au apucat de treabă încă...
appleNe mai despart doar câteva ore de marele eveniment Apple din acest an, iar anagajaţii magazinelor din întreaga lume s-au apucat de treabă încă de săptămâna trecută.

În esenţă, în anticiparea noilor feature-uri pe care le vor avea smartphone-urile ce urmează a fi lansate, compania a decis că este momentul să îşi doteze magazinele cu cititoare NFC şi să facă un update pentru tehnologia iBeacon.

Ultimele luni au fost pline de zvonuri privind noile telefoane şi posibilul smartwatch pe care gigantul american ar urma să le prezinte în această seară, un secret destul de bine păstrat până acum, însă una dintre informaţiile vehiculate pare să fie veridică: pentru prima dată, un iPhone va avea încoprporată tehnologie NFC, permiţându-le astfel utilizatorilor să îşi achiziţioneze cumpărăturile printr-o simplă atingere a device-ului de un cititor compatibil din magazin din zona caselor de marcat.

În timp ce multe gadgeturi Android oferă deja această facilitate, Apple a preferat să se concentreze şi să uimească fanii prin tehnologie. Însă, odată cu lansarea lui iPhone 6, toate acestea par să se schimbe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.