Epson lansează o nouă gamă de produse în cadrul IFA 2014 (Berlin), inclusiv cea mai mică şi mai uşoară imprimantă A4 cu jet de...

Epson EH-TW6600WEpson lansează o nouă gamă de produse în cadrul IFA 2014 (Berlin), inclusiv cea mai mică şi mai uşoară imprimantă A4 cu jet de cerneală din lume[1], WorkForce WF-100W. Lider pe piaţa de proiectoare încă din 2001[2], Epson anunţă, de asemenea, trei noi proiectoare home cinema 3LCD de calitate superioară, cu caracteristici îmbunătăţite, pentru a furniza imagini luminoase şi pline de culoare la domiciliu.

„IFA este o oportunitate excelentă pentru a prezenta cele mai noi inovaţii, deoarece este locul de întâlnire pentru reprezentanţi ai retailului, specialişti în achiziţii şi experţi importanţi din industrie şi mass-media. Imprimanta Epson WF-100W reprezintă o premieră mondială și este proiectată pentru a rezolva o necesitate cheie a clienţilor – imprimarea în timpul deplasării. Iar modelele de proiectoare EH-TW6600W, EH-TW6600 şi EH-TW570 cresc în continuare standardul pentru calitatea imaginii, oferind fanilor divertismentului pentru acasă o experienţă cinematografică 2D şi 3D de ultimă generaţie”, spune Alina Silvestru, Specialist Marketing pentru România & Bulgaria la Epson Europe.

WorkForce WF-100W, cea mai mică şi mai uşoară imprimantă A4 cu jet de cerneală din lume, este, de asemenea, ultra portabilă. Are un acumulator integrat care poate fi reîncărcat oriunde prin intermediul USB sau al adaptorului CA inclus. Noua imprimantă măsoară 309x154x61mm şi cântăreşte doar 1,6 kg. Este singura imprimantă portabilă care are un ecran LCD şi cerneală de tip pigment pentru toate culorile, producând imprimări durabile, cu uscare rapidă şi fără pete. WF-100W este extrem de uşor de utilizat, deoarece este singura imprimantă portabilă cu conectivitate Wi-Fi şi Wi-Fi Direct şi oferă Epson Connect, care furnizează opţiunile Epson iPrint şi Email Print[3]. De asemenea, este compatibilă cu Google Cloud Print şi Apple AirPrint[4].

WF-100W este ideală pentru reprezentanţii de vânzări, specialiştii care execută reparaţii la domiciliu şi orice alte companii care trebuie să tipărească documente, facturi şi contracte în afara biroului, putând fi utilizată în vehicule, acasă, sau la sediul clientului. Deşi WF-100W este concepută pentru deplasări, conectivitatea Wi-Fi şi design-ul discret vor fi atractive şi pentru recepţiile din birourile care sunt în căutarea unei imprimante mici, cu un aspect plăcut.

Entuziaştii home cinema vor fi impresionaţi de noile proiectoare de calitate superioară, care furnizează tehnologie HD pentru ecran mare, cu imagini luminoase şi pline de culoare pentru experienţe excelente.

Noile proiectoare home cinema EH-TW6600W şi EH-TW6600 sunt, de asemenea, ideale atât pentru fanii divertismentului pe ecran mare, care doresc să vizioneze cele mai noi imagini Full HD, cât şi pentru cei care abia acum încep să experimenteze în acest domeniu. Noile modele de calitate superioară sunt perfecte pentru filme, sporturi şi jocuri, oferind toate caracteristicile unor proiectoare de top la un preţ accesibil. Cele două proiectoare care oferă o rezoluţie de 1080p furnizează imagini clare, realiste, cu o luminozitate excelentă şi definiţie 2D şi 3D, beneficiind, în acelaşi timp, de luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel, cu şapte moduri precise de culoare şi un optimizor cromatic automat. Având în vedere că sunt uşor de utilizat şi instalat, beneficiind de deplasarea obiectivului pentru instalare confortabilă în orice încăpere, chiar şi utilizatorii fără experienţă se pot bucura în întregime de aceste două modele imediat după achiziţie.

EH-TW570 furnizează cea mai nouă tehnologie 3LCD HD-ready de 720p pentru a viziona conţinut 2D şi 3D şi este cel mai luminos proiector din gama Epson pentru home cinema, cu 3.000 lumeni şi luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel. Are patru moduri de culoare, asigurând proiecţii de cea mai înaltă calitate în toate mediile şi două moduri cromatice 3D. Lampa cu durată de viaţă de 5.000 ore în modul normal şi 6.000 ore în modul eco permite pasionaţilor de jocuri, filme şi sporturi să se bucure de conţinut un timp mai îndelungat.

Imprimanta WF-100W şi proiectoarele home cinema vor fi disponibile începând cu luna noiembrie.[1] În comparaţie cu imprimantele A4 cu jet de cerneală disponibile pe piaţă în august 2014. Dimensiunile, greutatea şi specificaţiile produsului sunt preluate de pe site-urile Web ale producătorilor

[2] Sursa: Futuresource Consulting Limited, www.futuresource-consulting.com

[3] Epson iPrint necesită o conexiune wireless. Email print necesită o conexiune la Internet. Pentru mai multe informaţii şi pentru detalii despre limbile şi dispozitivele acceptate, vizitaţi www.epson.ro/connect

[4] Imprimantele compatibile cu AirPrint funcţionează cu iPad (toate modelele), iPhone (3GS sau mai noi) şi iPod touch (a 3-a generaţie sau mai noi) cu ultima versiune de iOS. AirPrint şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.