În a doua săptămână de oferte prin care operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa locală de...
taromÎn a doua săptămână de oferte prin care operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa locală de profil, sărbătoreşte 60 de ani de existenţă, oficialii transportatorului extind lista de oraşe din România din care efectuează plecări şi reduc tariful biletelor.

Astfel, în perioada 8-12 septembrie, cei interesaţi pot achiziţiona bilete de avion ale căror preţuri pornesc de la 139 de euro pentru o călătorie dus-întors, plecările urmând să aibă loc din Bucureşti spre Amsterdam, Frankfurt, Geneva, Moscova, Munchen, Praga, Roma, Viena sau Stockholm.

Travel trends: cu ce oferte vine TAROM la aniversarea a 60 de ani?

Totodată, se poate călători la acest tarif şi din Iaşi către Londra, Sibiu spre Munchen sau Cluj spre Viena.

Perioada de călătorie este până la data de 11 martie. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

În continuare compania păstrează excepţia de călătoriilor care intră la ofertă, neincluzând în aceasta intervalul 20.12.2014 – 4.01.2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.