Din dorința de a veni în ajutorul părinților, Abbott lansează site-ul www.pedimap.ro, prima hartă interactivă online ce reunește instituţii medicale cu competențe pediatrice din...

vizualDin dorința de a veni în ajutorul părinților, Abbott lansează site-ul www.pedimap.ro, prima hartă interactivă online ce reunește instituţii medicale cu competențe pediatrice din București. Folosind geolocalizarea, harta va găsi cele mai apropiate cabinete, clinici sau spitale de pediatrie pentru utilizator, va calcula distanța și îi va oferi informații despre medici, facilități și servicii medicale, toate acestea pentru a putea accesa drumul cel mai scurt către sănătatea copilului.  

Un beneficiu deosebit adus de pedimap.ro este butonul de urgență, construit special pentru situaţiile de criză în care copilul are nevoie de asistenţă medicală imediată. Acesta reuneşte instituţiile medicale deschise non-stop, iar paginile fiecărei instituţii prezintă dotările şi serviciile disponibile, precum şi ruta cea mai scurtă, astfel încât o urgență apărută la orice oră să fie soluționată rapid.

Proiectul este susținut de Societatea Română de Pediatrie: „Pedimap.ro este o iniţiativă lăudabilă, ce vine atât în sprijinul părinţilor, cât şi al medicilor pediatri. Încurajăm toate cabinetele pediatrice şi instituţiile medicale cu competenţe pediatrice din Bucureşti să se înscrie pe acest site, pentru a pune la dispoziţia părinţilor toată informaţia de care au nevoie astfel încât să acceseze rapid, de oriunde din Bucureşti, cele mai bune opţiuni pentru sănătatea micuţilor”, a declarat Prof. Dr. Marin Burlea, Preşedinte al Societăţii Române de Pediatrie.

“Abbott are o preocupare permanentă pentru inovație în servicii și educație medicală pentru pacienţi. În această direcție, pedimap.ro este încă una dintre noutățile anului 2014. Facilitarea relației medic pediatru – părinte și butonul de urgență sunt două dintre principalele argumente ce recomandă platforma pedimap.ro drept drumul cel mai scurt către sănătatea copilului. Ne manifestăm încrederea că, prin sprijinul Societății Române de Pediatrie şi al tuturor medicilor înscriși pe hartă, putem, prin pedimap.ro, să îmbunătățim accesul rapid al fiecărui părinte la informații utile din zona de sănătate pediatrică”, declară Adrian Grecu, General Manager Abbott România.

Accesibilă atât pe computer, cât și pe mobil, pedimap.ro le va oferi părinților din Bucureşti o modalitate facilă şi rapidă de a obține informații complete pentru identificarea celui mai scurt drum către sănătatea copilului lor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.