Jucătoarea de tenis Maria Sharapova (locul 6 în clasamentul mondial), una dintre cele mai titrate sportive din lume, a devenit ambasador al celui mai...
Sharapova 2Jucătoarea de tenis Maria Sharapova (locul 6 în clasamentul mondial), una dintre cele mai titrate sportive din lume, a devenit ambasador al celui mai nou parfum lansat de AVON, Luck.

“Cu cât lupți mai mult pentru ceea ce îți dorești, cu atât ești mai norocos, pentru că tinzi spre obiective din ce în ce mai ambițioase”, spune Sharapova.

Dedicat celor care cred în șansa lor, AVON Luck a fost creat pentru a celebra încrederea în forțele proprii, în posibilitățile infinite și întâmplările minunate ale vieții. Parfumul este disponibil începând cu 2 octombrie.

Prin eleganța și atitudinea puternică, Sharapova surprinde perfect esența celor două noi parfumuri Luck, pentru Ea și El. “Să îți depășești limitele, să pui pasiune în tot ceea ce faci, acestea sunt mottourile mele! Însă, ca orice femeie, am și eu micul meu secret care îmi dă aripi și mă face să pășesc cu încredere pe terenul de tenis sau pe covorul roșu!  Transformă orice șansă în reușită cu AVON Luck!” , povesteşte Maria Sharapova, jucătoare profesionistă de tenis.

“Prin AVON Luck am vrut să capturăm charisma fascinantă a acelei persoane care își crează propriul noroc în viață”, explică Patricia Perez-Ayala, Chief Marketing Officer AVON. “Ca unul dintre cei mai bine cotați jucători de tenis din lume, cu o frumusețe naturală sofisticată, Maria reflectă într-un mod ideal acest sentiment al energiei și al posibilităților. Este ambasadorul perfect pentru un parfum care vorbește despre fericire și despre felul în care te simți atunci când cucerești lumea”.

Apa de parfum Luck FOR HER, face parte din categoria floral – oriental. Citricele, notele de regina nopții și acordurile de lemn de santal crează o compozitie fascinantă, care devine secretul atitudinii tale de învingătoare. Preț: 75 de lei.

Apa de toaletă Luck FOR HIM, din categoria lemnos- aromată. Notele sofisticate de nucșoară, arome condimentate de piper roz și floare de labdanum se împletesc armonios într-o aromă perfect echilibrată. Preț: 75 de lei.

Maria Sharapova reprezintă şi o altă serie de branduri importante precum Porsche, TAG Heuer, Nike, Evian, Head, Supergoop și Samsung. În afara carierei sportive, Maria este designer, antreprenor, filantropist și social media mogul, cu peste 12 milioane de fani pe Facebook.

În 2013 a fost atletul cu cele mai multe căutări pe internet, conform Bing. În 2007 a devenit Ambasador Goodwill pentru United Nations Development Programme (UNDP) și a contribuit cu sume semnificative pentru proiecte dedicate dezastrului de la Cernobîl, în Rusia. Sugarpova (www.sugarpova.com) a fost lansat în august 2012, cu Sharapova în calitate de fondator și director de creație.

Parfumuri

Luck him

AVON Luck

Sharapova 1

Sharapova 3

Sharapova 4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.