Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, încă nu este timpul pierdut pentru organizarea unei vacanțe, mai ales că în luna septembrie scad și...

Good for late holiday 3Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, încă nu este timpul pierdut pentru organizarea unei vacanțe, mai ales că în luna septembrie scad și prețurile pentru cazare și transport. Celor care vor să se bucure de ultimele săptămâni călduroase ale acestui an, specialiștii ThePhoneGeeks ai EuroGsm le recomandă o serie de aplicații care să îi ajute în planificarea unei vacanțe de neuitat, chiar în ultimul moment.

Pentru a profita de cele mai bune prețuri la cazare, precum și de o rezervare sigură, pe lângă deja celebra aplicație Booking.com, există și Eazy Bookings, prin care utilizatorii pot face rezervări last-minute. Mai mult, pe lângă ofertele de cazare, aplicația include și servicii de rezervare a biletelor de avion și închiriere de mașini la destinație.

În ceea ce privește transportul, cei care pleacă la drum cu mașina au la dispoziție Waze social GPS Maps & Traffic, o aplicație cu rol de GPS, dar și funcții de vizualizare și raportare a evenimentelor rutiere. O altă funcție interesantă este aceea de sincronizare cu profilul de Facebook, astfel încât locația utilizatorului să fie vizibilă anumitor persoane din lista de prieteni.

Good for late holiday 1

Aplicații utile în explorarea destinației de vacanță

Pentru a afla ce activități sunt recomandate pentru o anumită destinație și ce este de evitat, cea mai bună metodă este consultarea celor care au fost deja acolo.  O aplicație bună în acest sens este Zomato Food, Restaurant & Bar Finder, care oferă informații despre restaurante cu un anumit specific culinar, dar și despre locația celor mai apropiate lanțuri de cafenele sau fast-food. În acest fel, suntem siguri că găsim rapid un local care să corespundă gusturilor noastre”, a adăugat Cosmin Șeclaman.

Nu în ultimul rând, bugetul este un aspect important, astfel că aplicația Travel Calculator permite estimarea costului total al călătoriei chiar înainte de a pleca, folosind un curs valutar actualizat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.