Samsung a anunțat astăzi lansarea Samsung Gear S, un dispozitiv ce face parte din noua generație a accesoriilor smart. Noul Samsung Gear S vine...

Samsung Gear S_Pure White_2Samsung a anunțat astăzi lansarea Samsung Gear S, un dispozitiv ce face parte din noua generație a accesoriilor smart. Noul Samsung Gear S vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu o experiență modernă și smart, prin conexiunea 3G și funcțiile optimizate pentru cât mai multă libertate de mișcare.

Samsung Gear S are un ecran curbat Super AMOLED de 2 inci cu o interfață ușor de utilizat. Dispozitivul le permite utilizatorilor să citească mesaje și notificări. Design-ul nodern și curbat al Samsung Gear S stă confortabil pe încheietura mâinii, în timp ce opțiunile de personalizare a ecranului și brățările care pot fi schimbate pot fi o extensie a stilului personal.

Samsung Gear S permite conexiuni 3G, Bluetooth și WiFi, oferindu-le astfel utilizatorilor posibilitatea de a rămâne în permanență informați și de a primi notificări de la rețele sociale, calendar și aplicații, chiar și atunci când nu au telefonul în apropiere. În plus, aceștia pot răspunde rapid mesajelor primite folosind tastatura de pe ecran sau funcția optimizată de voce. Cu Samsung Gear S, oricine poate primi și iniția conversații telefonice direct de la încheietura mâinii sau își poate redirecționa apelurile telefonice de pe smartphone.

Samsung Gear S le permite utilizatorilor să controleze modul în care vor să se conecteze la rețele, aceștia având posibilitatea de a comuta cu ușurință  între conexinile 3G și Bluetooth și își pot sincroniza automat informațiile de pe smartphone.

Odată cu Gear S, Samsung a anunțat astăzi și noile căști Gear Circle. Atunci când se conectează cu un smartphone, Gear Circle le permite utilizatorilor să primească apeluri telefonice, să asculte muzică și să inițieze comenzi vocale printr-o conexiune Bluetooth. Gear Circle dispune de un mecanism de închidere magnetic care se prinde în jurul gâtului atunci când nu este în funcțiune, precum și de o funcție de vibrație care le semnalează utilizatorilor apeluri telefonice primite și notificări

Atât Samsung Gear S cât și Gear Circle vor fi disponibile la nivel mondial prin partenerii de retail Samsung și site-uri e-commerce la începutul lunii octombrie.

Gear S_Office man Gear S_Running Samsung Gear S_Pure White_1 Samsung_Circle_White_1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.