După o creştere spectaculoasă în acest segment la nivel global, confirmată şi în regiunea EMEA prin depăşirea pragului de 1 milion de telefoane vândute...

Lifestyle image - S860 - 01După o creştere spectaculoasă în acest segment la nivel global, confirmată şi în regiunea EMEA prin depăşirea pragului de 1 milion de telefoane vândute în trimestrul aprilie-iunie 2014, smartphone-urile Lenovo îşi fac intrarea în Uniunea Europeana prin lansarea lor în România.

Lenovo prezintă în Romania o selecție de telefoane care înglobează caracteristicile cele mai dorite de consumatori în prezent, cât și cele mai noi soluții şi inovații Lenovo: modelele S860, S850, A859, A536 şi A328.

Cele cinci telefoane sunt destinate unor consumatori extrem de diverși, de la profesioniști interesați de performanța digitala mobilă în condiţii de durabilitate extremă, până la utilizatori preocupaţi de imaginea personală sau tineri mereu conectaţi, în căutarea unui dispozitiv fiabil și accesibil.

„Lenovo face astăzi un pas mult așteptat de piața din România,” a declarat Aurel Nețin, director general Lenovo România și Bulgaria. “Aducem o selecție de telefoane care va satisface cele mai variate preferințe, dar care are un numitor comun: performanța și o arhitectura bazată pe nevoile consumatorilor actuali, definită de puterea de procesare, conectivitate fără compromisuri și capabilități multimedia de excepție.”

Lenovo S860 este cel mai impresionant model din selecţia de smartphone-uri cu care Lenovo îşi face intrarea pe piaţa locală. Este un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasă metalică, o baterie greu de epuizat care asigură o incredibilă autonomie de până la trei zile şi un sistem de sunet de excepție. S860 este destinat celor care îşi doresc un dispozitiv puternic, pe care se pot baza fără întrerupere, folosind la maximum viteza livrata de procesorul quad-core şi cei 2GB de RAM. Carcasa unibody oferă o combinație de stil şi rezistenţă şi ascunde un impozant acumulator de 4000 mAh prevăzut cu tehnologie OTG care permite încărcarea altor dispozitive digitale printr-un cablu USB. Lenovo S860 este un telefon destinat profesioniștilor si consumatorilor de multimedia dispuși să plătească pentru un dispozitiv durabil, de încredere, capabil să îndeplinească sarcini multiple și să dispună mereu de rezerve de energie. Prețul de pornire este de 1200 RON.

Lenovo S850 este destinat utilizatorilor conștienți de imaginea lor publică, de stilul lor personal şi care sunt mereu conectați. Este un telefon dual-SIM cu un finisaj distinctiv, prevăzut cu tehnologia necesară pentru a realiza şi a distribui fotografii excepționale. Carcasa realizată în totalitate din sticlă strălucitoare albă, roz sau bleu-marin este remarcabil de subțire și ușoară, iar în interiorul acesteia se găsește un rapid procesor quad-core care afișează impecabil conținut HD pe ecranul de 5 inci, precum și imaginile capturate cu ajutorul camerei de 13MP din spate sau selfie-urile generate de camera de 5MP din față. Prețul noului S850 pornește de la 1100 RON.

Lenovo A859 este un smartphone cu ecran mare si o misiune clară: să transforme filmele și fotografiile într-o experiență reală de viață. Telefonul oferă o performanță fluentă prin ecranul IPS HD de 5.0 inci, cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178° pentru redare video impecabilă. Cele două camere oferă tot ce este necesar pentru întâlnirile video cu prietenii din rețea, datorită procesorului quad-core CPU care asigură puterea necesară. Prețul de pornire al noului A859 este de 850 RON.

Noul Lenovo A536 este un smartphone hiperactiv de 5.0 inci care înglobează cele mai noi aplicații Android într-o experiență KitKat 4.4. Prevăzut cu două camere foto și viteze mai mari de transfer decât alte telefoane la prețuri similare, cu un procesor quad-core și spațiu pentru două carduri SIM, A536 este un telefon complet care aduce întreaga lume Android în palma utilizatorului, la un preț care începe de la 550 RON.

Lenovo A328 este un exemplu clasic al echilibrului dintre dimensiune, performanță și confort. Telefonul este prevăzut cu un ecran de 4.5 inci suficient de mic pentru a fi utilizat cu o singură mână și suficient de mare pentru o vizionare fără efort a conținutului multimedia. Are tot ce îi trebuie unui telefon de ultimă generație: un puternic procesor quad-core, conectivitate eficientă HSPA+, autonomie mare, o cameră de 5 MP și cea mai nouă versiune de Android™ (4.4 KitKat). Totul la un preț surprinzător: de la 500 RON.

 S860

S860

S850_Red_Hero_01

S850_Red_Hero_01

S860_Hero_06

S860_Hero_06

A328_Dark Blue_Hero_01

A328_Dark Blue_Hero_01

A536_White_Hero_01

A536_White_Hero_01

A859_Hero_05

A859_Hero_05

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.