În perioada 30-31 august, între orele 10.00 – 20.00, echipa OLX.ro, platforma cu cele mai multe anunțuri gratuite din piață, organizează evenimentul sportiv OLX...
OLXMiscare_30-31augustÎn perioada 30-31 august, între orele 10.00 – 20.00, echipa OLX.ro, platforma cu cele mai multe anunțuri gratuite din piață, organizează evenimentul sportiv OLX te cheamă la mișcare.

În acest sens, în zilele de sâmbătă și duminică, bucureștenii sunt invitați în Parcul Lumea Copiilor pentru a descoperi plăcerea sportului și a importanței unei vieți active.

Programul evenimentului cuprinde demonstrații sportive diverse precum gimnastică ritmică, scrimă, karate, tenis de masă, programe de aerobic pentru toate vârstele, cât și reprize spectaculoase de acrobație susținute de trupa Xtreme Project (participanți la show-ul Românii au talent), dar și spectacole de circ.

Momentele demonstrative sunt susținute de sportivi profesioniști și campioni naționali reprezentând instituții și cluburi importante precum: Federația Română de Scrimă, ProAktiv, Top Tenis Arena, Moty Dancers, Sud Arena, Bery Fitness Spa, Bem Gym, Clubul de Arte Marțiale Impression, Alpin Club Carpatic, EduSport și mulți alții.

Alături de momentele susținute pe scenă, participanții vor putea primi informații detalitate despre facilitățile oferite de numeroase cluburi din Capitală. De asemenea, la cortul OLX.ro se vor organiza întâlniri susținute de specialiști în domeniu ce vor discuta despre importanța nutriției și a mișcării în viața de zi cu zi, atât a copiilor cât și a adulților, conform programului de eveniment:

•           sâmbătă, 30 august, ora 10.30: Workshop de nutriție cu doctor Marlena Pascu

•           sâmbătă, 30 august, ora 18.00 și duminică, 31 august, ora 10.00: Workshop de psihologie – “Cum îți echilibrezi viața după serviciu?” cu doctor Anda Pacurar

•           duminică, 31 august, ora 18.30: Workshop “Homeopatia, o alternativă pentru o viață sănătoasă” cu doctor Diana Dragomir

Locurile pentru întâlnirile organizate în cadrul cortului OLX.ro sunt limitate, iar înscrierile se pot realiza pe baza unui e-mail trimis la adresa evenimente@olx.ro.

În cadrul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile, participanții vor putea câștiga multe premii-surpriză printre care și abonamente gratuite pentru a descoperi sporturi la care, din diverse motive, nu au avut acces până acum.

“Vrem să aducem în atenția bucureștenilor importanța practicării sportului, atât la nivel de amatori, cât și la nivel de performanță. Putem face mișcare când investițiile în echipamente de pe site-urile de anunțuri, precum OLX.ro, se fac în mod echilibrat, acesta fiind un motiv în plus pentru evitarea sedentarismul. Invităm toți doritorii să fie alături de noi în Parcul Lumea Copiilor pentru două zile de mișcare și voie bună, iar ulterior să continue cu sporturile care îi atrag cel mai mult”, spune Alexandra Spirescu, Marketing specialist OLX.ro.

Evenimentul este gândit pentru toți cei ce sunt interesați de domeniul sportiv sau vor să afle detalii despre sporturile pe care le pot practica, chiar daca bugetele investite sunt moderate. În prezent, în cadrul platfomei OLX.ro se găsesc peste 50.000 de oferte active pentru echipamente sportive, biciclete și fitness.

Evenimentul are loc pe 30 și 31 august între orele 10.00 și 20.00 în Parcul Lumea Copiilor. Participarea este gratuită.

OLX.ro, fostul Mercador.ro, oferă o platformă gratuită, rapidă și foarte bine localizată celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online. În fiecare lună, milioane de oameni din întreaga lume vând și cumpără o gamă largă de produse printre care obiecte casnice, mobilă, proprietăți imobiliare, produse de folosință îndelungată, instrumente muzicale, vehicule, electronice și echipamente mobile, servicii, toate pe OLX. În prezent, pe platformă sunt peste 2.400.000 de oferte active.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.