Zvonurile privind lansarea pe piaţă a unei tablete iPad cu ecran mai mare au revenit. Potrivit Bloomberg, se pare că Apple se pregăteşte să...
ipad_businessZvonurile privind lansarea pe piaţă a unei tablete iPad cu ecran mai mare au revenit. Potrivit Bloomberg, se pare că Apple se pregăteşte să prezinte un iPad cu ecran de 12,9 inci undeva la începutul lui 2015.

Acest gadget ar reprezenta un pas mare pentru companie, dacă luăm în calcul dimensiunea actuală a ecranului iPad-ului, de 9,7 inci (şi de 7,9 inci), şi ar putea fi avântul de care are nevoie Apple pentru a revigora vânzările de tablete.

Linia iPad, inclusiv iPad Mini, reprezintă pentru Apple linia de producţie cu cea mai mare creştere din istoria companiei, însă atât investitorii cât şi analiştii de profil au început să-şi arate îngrijorarea cu privire la faptul că vânzările în scădere din ultimele trimestre ar putea fi semne ale unor probleme mult mai mari. Consumatorii au preferat achiziţia telefoanelor cu ecrane mai mari în detrimentul tabletelor.

Potrivit lui Tim Cook, aceastea ar fi fost cauzate de un inventar defectuos sau de modul în care aceste gadgeturi au fost receptate pe pieţele internaţionale, dar nu s-a arătat îngrijorat.

“Încă simţim caetgoria tabletelor ca fiind în primele etape de dezvoltare şi considerăm că avem destule de inovat pe segmentul iPad”, a declarat Cook recent.

Nu excludem faptul că Apple doreşte să aducă pe piaţă o tabletă cu ecran mai generos să aibă legătură cu recentul parteneriat cu IBM, prin care compania a declarat că doreştere să se focuseze mai mult pe clienţii business. Tocmai aceştia ar putea fi clienţii vizaţi pentru acest nou proiect.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.