adidas, unul dintre cele mai mari producători de încălţăminte sport din lume, este în pas cu trendul şi a iniţiat pentru brandul adidas NEO...
selena gomezadidas, unul dintre cele mai mari producători de încălţăminte sport din lume, este în pas cu trendul şi a iniţiat pentru brandul adidas NEO – unul dintre cele mai noi din portofoliu, adaptat cerinţelor şi necesităţilor tinerilor din ziua de azi – o acțiune fără precedent prin care permite tinerilor din întreaga lume să-și pună amprenta pe prezentarea colecției de Toamnă/Iarnă, cu ajutorul unui mecanism de votare pe reţeaua socialăTwitter.

Cu ocazia lansării, imaginea NEO, Selena Gomez, a postat un scurt video pe YouTube unde și-a invitat fanii să participe: ”Voi dețineți controlul, aceasta este prezentarea voastră – așa că voi decideți totul. Aceasta este o prezentare de modă NEO, creată în totalitate de voi”. Clipul este disponibil pe www.adidas.com/NEOrunway.

 

NEO și Selena vor anunța în cursul zilei de astăzi prima temă, invitând tinerii să trimită fotografii cu orașele natale, folosind hashtag-ul  #NEOrunway. Fotografiile vor face parte din designul conceput special pentru show.

În următoarele două săptămâni, tinerii sunt invitați să urmărească @adidasNEOLabel pe Twitter și să participe activ la crearea show-ului. Toată puterea va sta în mâinile celor care votează, fiindcă tinerii sunt cei care decid asupra fiecărui aspect al prezentării care va avea loc pe 3 septembrie 2014, în New York City. Fanii stilului NEO vor avea ocazia să voteze fiecare amânunt, pornind de la muzică, hairstyling, make-up, până la crearea ținutelor care vor urca pe podium.

Cum îți poți personaliza perechea de adidas cu aplicaţia #miZXFLUX

Impactul fiecărui vot exprimat prin retweet-uri și mecanismul inovator al sistemului de votare vor fi vizibile în timp real pe un barometru digital, iar deciziile câștigătoare vor prinde viață în ziua show-ului.

Rezultatul va fi o prezentare de modă creată de tineri, pentru tineri. Claire Midwood, Vice President în cadrul adidas NEO Label a declarat: ”Am dorit să creăm un show autentic și inovator pentru tineri. Ce altă metodă mai bună decât crearea unui show de către tineri? Oferim fanilor NEO controlul total al evenimentului și suntem curioși să aflăm care vor fi creațiile lor pentru  #NEOrunway”.

Prezentarea #NEOrunway susținută prin intermediul tweet-urilor va avea loc pe 3 septembrie 2014, în New York City.

adidas NEO este disponibil în magazinele adidas din întreaga țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.