Dintre cele trei ceasuri inteligente cu Android Wear prezentate în cadrul conferinţei Google I/O din luna iunie a acestui an, Moto 360 a captat...
lgDintre cele trei ceasuri inteligente cu Android Wear prezentate în cadrul conferinţei Google I/O din luna iunie a acestui an, Moto 360 a captat aproape toată lumina reflactoarelor. Designul său circular, similar cu cel al unui ceas clasic, îi conferă un aspect elegant, într-un contrast clar comparativ cu Samsung Gear Live şi LG G Watch.

Se pare acum că nici oficialii LG nu prea mai sunt încântaţi de ceea ce au prezentat publicului iniţial, aşa că vor introduce o nouă generaţie de smartwatch-uri care mizează pe acelaşi design câştigător pentru Motorola: ecran rotund.

Astfel, potrivit Engadget, care publică un teaser al companiei, LG G Watch R va fi prezentat la Berlin în debutul evenimentului IFA 2014, la scurt timp după lansarea oficială a noului gadget Motorola.

Cum ne despart doar două luni jumătate de evenimentul de prezentare al primului G Watch, este posibil ca LG să fi avut în curs de dezvoltare acest nou device încă de atunci (ţinând cont că sunt necesare câteva luni bune pentru a duce la bun sfârşit un astfel de proiect), acest lucru putând fi un indicator foarte bun asupra strategiei de dezvoltare a producătorului sud-coreean.

Premieră: din septembrie, LG începe să vândă OLED-uri 4K. Vezi cât vor costa!

LG şi Motorola nu sunt singurele companii care vor lansa ceasuri inteligente în următoarea perioadă. Tot la IFA 2014 ASUS se pregăteşte să prezinte propriul concept, în timp ce HTC are ceva pregătit pentru perioada următoare. Să nu mai vorbim despre Samsung, care ne poate surprinde cu ceva nou până la finalul anului, sau despre Apple, al cărui concept de ceas inteligent este aşteptat cu sufletul la gură de ceva timp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.