UPC România îşi extinde portofoliul de servicii de internet de mare viteză, prin lansarea Fiber Power 500 Mbps. În prima fază, produsul va fi...

UPC lanseaza Internet Fiber Power 500 MbpsUPC România îşi extinde portofoliul de servicii de internet de mare viteză, prin lansarea Fiber Power 500 Mbps. În prima fază, produsul va fi disponibil în 8 oraşe – Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Iaşi, Galaţi şi Alba Iulia. 

UPC România acordă, în continuare, o importanţă majoră segmentului de internet, o zonă cu potenţial semnificativ de creştere în condiţiile în care rata de penetrare a broadband-ului fix este încă mică în România (56% faţă de 76% media UE). Compania investeşte în reţeaua sa, care poate livra fiecărui client rezidenţial viteze de download de până la 1 Gbps şi care are o capacitate de transfer de 4,9 Gbps, demonstrată public de către UPC în august 2013, o dată cu lansarea Fiber Power 200 Mbps. În luna aprilie a acestui an, UPC a anunţat că produsul de 200 Mbps este disponibil în toată aria sa de acoperire cu servicii de internet.

Cu Fiber Power 500 Mbps adresăm acel segment de clienţi care foloseşte intensiv internetul pentru activităţi consumatoare de bandă. Pe măsură ce numărul dispozitivelor WiFi evoluează, creşte şi nevoia utilizatorilor de viteze mai mari. Ne dorim să le oferim tuturor clienţilor opţiuni şi servicii care să se potrivească obiceiurilor lor de consum

Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer UPC România

Noutatea majoră o reprezintă modemul Hitron CGNV4 de tip WiFi eMTA, un echipament premium ce poate recepţiona viteze de până la 1 Gbps şi care integrează cel mai nou standard wireless, AC. Acest echipament, adus pe piaţa din România exclusiv de UPC, este oferit gratuit, în custodie, iar clienţii vor beneficia şi de WiFi inclus.  Modemul este compatibil şi cu serviciul de telefonie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.