Prestigio lanseaza primul smartphone Octa Core  – Prestigio MultiPhone 5508 DUO. Prestigio MultiPhone 5508 DUO are ecran IPS 5” IPS cu rezolutie HD (720×1280) si...

PSP5508-1Prestigio lanseaza primul smartphone Octa Core  – Prestigio MultiPhone 5508 DUO. Prestigio MultiPhone 5508 DUO are ecran IPS 5” IPS cu rezolutie HD (720×1280) si laminare completa. Este perfect pentru citit, navigare pe internet sau vizionare filme. In plus, telefonul este protejat impotriva zgarieturilor si loviturilor cu DragonTrail.

Cele opt nuclee ale procesorului MediaTek MT6592 sunt complet independente. Astfel, procesorul Octa Core permite rularea mai multor aplicatii in acelasi timp cu consum redus al bateriei si eficienta maxima. Totodată, tehnologia Clear Motion va ajuta sa vizionati in cele mai bune conditii continut video, indiferent daca este vorba de competitii sportive sau filme de actiune.

Noul smartphone de la Prestigio este subtire, usor, ultra portabil si usor de manevrat cu o singura mana. Design minimalist, linii fine si finisaje metalice pentru un produs cu adevarat deosebit. Telefonul vine insotit de carcasa, intr-un ambalaj premium.

MultiPhone 5508 DUO dispune de  o camera de 13.0MP cu autofocus si dual-LED flash pentru fotografii si video de calitate si camera frontala de 5.0MP pentru apeluri video si selfie.

Noul MultiPhone 5508 DUO beneficiaza de Android 4.4 KitKat. Cu Prestigio MultiPhone 5508 DUO Dual SIM puteti alege cele mai bune oferte pentru apeluri si 3G. Cand va aflati in strainatate, in vacanta sau in calatorii de afaceri, puteti utiliza un SIM local pentru a face economii.

Prestigio MultiPhone 5508 DUO vine cu o multime de aplicatii preinstalate:

– MultiCloud: 200GB gratis de memorie cloud timp de 1 an de zile pentru utilizatorii dispozitivelor Prestigio;
– OfficeSuite Pro: solutia mobila Numarul 1 din lume pentru a crea, edita si vizualiza cele mai populare formate de documente;
– Prestigio eReader: aplicatia ce va ofera acces la o biblioteca virtuala cu sute de mii de titluri gratuite sau contra cost;
– Navitel Navigator: una din cele mai folosite aplicatii de navigatie din lume;
– McAfee Antivirus: una din cele mai premiate solutii de securitate;
– Prestigio MultiStore: ofera acces la o multime de aplicatii atent selectionate pentru utilizatorii produselor Prestigio.

PSP5508-1 PSP5508 PSP5508-2 PSP5508-3 PSP5508-4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.