Operatorul de transport aerian Air France, una dintre cele mai importante companii de profil din lume, le oferă din nou călătorilor pasionaţi şansa de...
3 zile AF AugustOperatorul de transport aerian Air France, una dintre cele mai importante companii de profil din lume, le oferă din nou călătorilor pasionaţi şansa de a descoperi 3 destinaţii interesante la preţuri speciale.

Astfel, campania de DOAR 3 ZILE Air France revine în perioada 21-23 august cu 3 destinaţii intercontinentale exotice, atât pe gustul celor care vor doar să se relaxeze în vacanţă, cât şi pentru cei care vor sa exploreze.

Pe lista lunii august se află Guangzhou, preţul unui bilet de avion pornind de la 499 de euro pentru o persoană, Brasilia, cu bilete ce pornesc de la 799 de euro, şi Punta Cana, o destinaţie excelentă pentru cuplurile care visează la o lună de miere fabuloasă, cu bilete al căror preţ porneşte de la 699 de euro.

Ca de obicei, trebuie să aveţi în vedere faptul că perioadele de călătorie sunt destul de restrânse, pentru Brasilia şi Punta Cana fiind 21 august 2014 -31 martie 2015, iar pentru Guangzhou – 21 august 2014 – 15 februarie 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.