Producătorul de electronice Sharp, una dintre cele mai prestigioase companii de profil din lume, a fost recompensată cu trei premii importante din partea Buyers...
Sharp_CES2014Producătorul de electronice Sharp, una dintre cele mai prestigioase companii de profil din lume, a fost recompensată cu trei premii importante din partea Buyers Laboratory LLC (BLI), un evaluator independent care acordă anual premii pentru Realizare Excepțională în Inovație.

În cadrul ediției 2014, două dispozitive din seria Pro de la Sharp – MX-6500N și MX7500N au fost recompensate cu acest premiu.  Sharp a primit aceeași distincție  și pentru serviciul Cloud Portal Office.

Cele două sisteme de imprimare color – MX-7500N și MX-6500N din seria Pro – au fost premiate pentru flexibilitatea lor, performanța avansată, fluxul de lucru profesional și controlul precis al culorilor. Cel mai mult, juriul a apreciat funcția care permite imprimarea automată a broșurilor fără margini, precum și integrarea panoului de comandă cu EFI Fiery Command WorkStation.

New Trends: Cum vezi pe telefonul mobil cine îți sună la ușa

Echipamentele de producție

MX-7500N și MX-6500N reprezintă o soluție perfectă pentru companiile care au nevoie de echipamente pentru aplicații comerciale. Acestea prezintă o calitate excelentă și o gamă amplă de opțiuni de finisare, o tehnologie eficientă de îmbunătățire a rezoluției și o varietate mare de materiale.

Cele două sisteme listează la viteze de până la 75 (MX-7500N) sau 65 (MX-6500N) pagini pe minut în modul color și în modul alb-negru, la o rezoluție de 1200 x 1200 dpi și scanează până la 75 (MX-7500N) sau 65 (MX -6500N) de documente pe minut. Acest puternic sistem de imprimare din clasa de producție oferă caracteristici, precum ecranul tactil color de 15,4″, capacitatea ultra-mare de hârtie (150 coli DSPF) și compartimentul intermediar pentru toner – perfect pentru listările lungi și utilizarea continuă în timpul schimbării tonerului.

New Trends: SHARP permite crearea unor gadget-uri cu forme neobișnuite

Precizia este asigurată de opțiunea Fiery Server, iar RIP redă de fiecare dată culorile fidel. Există, de asemenea, o gamă impresionantă de opțiuni de finisare și de performanță profesională de mare volum, cum ar fi unitatea de pliere multiplă, perforarea inteligentă și opțiunile de realizare de broșuri.

Sharp oferă un portofoliu complet de hardware și soluții de management al documentelor, ce variază de la imprimantele multifuncționale pentru birouri la sisteme de producție de mari dimensiuni.

Tehnologia brevetată Open Systems Architecture (OSA) de la Sharp vă poate transforma imprimanta multifuncțională într-un portal puternic de informații, cu integrare perfectă în Cloud și aplicații terțe pentru afaceri.Serviciile Optimizate Sharp,  asigură control și creșterea eficienței și a productivității activității.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.