Ne-am convins de multe ori că Dubai-ul este “the place to be” dacă eşti un jucător de talie internaţională şi că şeicii din Emirate...
appleNe-am convins de multe ori că Dubai-ul este “the place to be” dacă eşti un jucător de talie internaţională şi că şeicii din Emirate sunt de neoprit când vorbim despre gândire la superlativ. În urmă cu o săptămână, gigantul american Apple a postat o listă de joburi pentru un nou magazin ce urmează să fie inaugurat în Emiratele Arabe Unite, alimentând astfel zvonurile privind extinderea pe piaţa din Orientul Mijlociu.

Potrivit informaţiilor MacRumors, care citează EDGARDaily.com, noul magazin Apple va fi amplasat în Mall of Emirates din Dubai şi va fi cel mai mare spaţiu de retail al producătorului iPhone.

Trends: şeicii Dubaiului, planuri pentru un nou superlativ. Cel mai mare mall din lume, la puterea a doua

“Potrivit surselor noastre, magazinul, cel mai mare construit până acum de Apple, ar trebui să înlocuiască complexul cinema din acest centru comercial. Momentul anunţurilor de angajări este perfect pentru a ne duce cu gândul la o deschidere planificată pentru primul trimestru al lui 2015”, scrie EDGARDaily.com.

Clienţii arabi suplimentează veniturile şi sezonul de vară pentru hotelul de la mare a lui Copos – Galerie foto!

Centrul comericial din Dubai a fost inaugurat în septembrie 2005 şi are un portofoliu de peste 700 de magazine ce se întind pe o suprafaţă de 223.000 de metri pătraţi. Tocmai de aceea, Mall of Emirates este unul dintre locurile în care Apple ar trebui să fie!

Travel trends: care sunt cele mai bune parcuri acvatice din lume? Galerie foto!

În luna februarie, Tim Cook, CEO-ul Apple a fost văzut vizitând Emiratele, postând fotografii pentru reseller-ii Apple şi întâlnindu-se cu primul ministru al UAE, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Nu se ştie scopul exact al vizitei sale, însă este posibil ca Tin Cook să se pună la curent cu oportunităţile pe care compania sa le-ar avea în regiune.

Trends: 11 peisaje care arată superb în ceaţă – Galerie foto!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.