Urmand vorba din strabuni „iarna car si vara sanie”, multi turisti aleg sa-si achizitioneze pachetele pentru Revelion inca din timpul verii. Principalele motive pentru...

ski bulgariaUrmand vorba din strabuni „iarna car si vara sanie”, multi turisti aleg sa-si achizitioneze pachetele pentru Revelion inca din timpul verii. Principalele motive pentru care se intampla acest lucru sunt: pretul mult mai accesibil al pachetelor turistice pentru sarbatorile de iarna si disponibilitatea locurilor de cazare in mai multe statiuni aflate pe lista preferintelor.

Bulgaria reprezinta una din principalele destinatii favorite pentru sarbatorile de iarna 2014-2015,  iar agentiile de turism au pregatit deja pachete extrem de atractive si oferte early-booking pentru Revelion 2015.

In 2013, Bulgaria s-a situat pe locul 2 in topul destinatiilor externe de Revelion, iar in 2014 isi va pastra pozitia castigata. Pentru a veni in intampinarea turistilor, am lansat deja ofertele early-booking pentru Revelion 2015 in Bulgaria, dar si Austria, iar pachetele pot fi achizitionate si cu 40% reducere pana la 30 septembrie 2014. Cei care nu se hotarasc foarte repede pot achizitiona pachete turistice ‚early-booking’ si in luna octombrie, iar reducerile ajung pana la 25% in functie de destinatie” a mentionat Dorel Vlad, managerul agentiei de turism Direct Booking.

Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii pentru Revelion 2015 este acela ca turistii platesc mai putin din valoarea pachetului turistic si gasesc intotdeauna camere disponibile la hotelul pe care si-l doresc.

Orice oferta, insa, vine si cu o serie de conditii. „Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur pentru Revelion 2015 in Bulgaria sau Austria, de exemplu, au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Revelion scad in procente, in general dupa fiecare luna de la data lansarii lor, si se incheie cand incepe sezonul sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking. In general, in cazul ofertelor Early Booking pentru Revelion turistii trebuie sa achite un avans de 30% in momentul in care primesc confirmarea disponibilitatii pachetului turistic in baza unei facturi de avans, iar diferenta trebuie achitata pana la data limita stabilita de hotel.” a continuat managerul Direct Booking.

Ofertele speciale de Revelion in statiuni precum Bansko, Pamporovo, Razlog sau Bania au incluse serviciile de masa si cazare in vile, pensiuni si hoteluri renumite din Bulgaria, iar turistii sunt asteptati sa petreaca momente de neuita. Traditiile si obiceiurile, mesele festive si petrecerile pregatite de gazdele primitoare bulgare, frumusetea statiunilor montane si distanta relativ mica sunt atractiile principale pentru care rezervarea a unui pachet pentru trecerea dintre ani este garantia petrecerii unui Revelion de neuitat in Bulgaria.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.