Piesa ”Sărutări criminale” a băieților de la Maxim este hit-ul verii pe Zonga, cel mai mare serviciu local de muzică din România, fiind ascultat...

ZONGA_logo_RGBPiesa ”Sărutări criminale” a băieților de la Maxim este hit-ul verii pe Zonga, cel mai mare serviciu local de muzică din România, fiind ascultat de peste 15% din utilizatorii Zonga, și urmează îndeaproape What’s Up, cu Taxi. Potrivit reprezentanților Zonga, vara aceasta se ascultă in special muzică autohtonă, peste 23% din totalul utilizatorilor platformei optând, în iulie, exclusiv pentru piesele românești. 

”Sărutări criminale”, hit-ul celor patru băieți de la Maxim, Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota și Alexander Laiu, primii trei descoperiți în show-ul X Factor, ocupă prima poziție în top-ul Zonga a celor mai ascutate melodii românești estivale, peste 15% din userii activi ai serviciului de streaming online ascultând-o constant în ultimele 30 de zile.

Poziția a doua a clasamentului Zonga este ocupată de Taxi-ul lui What’s Up, ascultat, în medie, de peste 14% din utilizatori în ultimele 30 de zile, urmat, pe trei, de Oana Radu cu ”Tu”, hit ascultat de circa 12% din utilizatorii Zonga în ultima lună.

Hitul Deliei, ”Ipotecat”, urcă pe poziția a patra a top-ului verii de pe Zonga, ascultat de 10% din userii serviciului in ultimele 30 zile, în timp ce Matteo cu al său Andale se poziționează pe 5, circa 9% din utilizatorii Zonga ascultând-o în ultima lună.

Tot în luna iulie, R.A.C.L.A,  cea mai veche formație de hip hop din România, înființată în 1993 de  frații Călin și Dan Ionescu (aka Rimaru și Clonatu’), și-a lansat în exclusivitate audio pe Zonga  noua piesă ”Ține-te de ea”, după 7 ani de pauză.

Piesa

Artist

1.

Sărutări Criminale

Maxim

2.

Taxi

What’s Up

3.

Tu

Oana Radu

4.

Ipotecat

Delia

5.

Andale

Matteo

Zonga este cel mai mare serviciu local de muzică, lansat în 2012 de către echipa Trilulilu din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla. Prin parteneriatele încheiate cu casele de discuri internaționale și locale, Zonga oferă acces legal la un catalog de peste 24 de milioane de melodii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.