După multe speculaţii asupra designului şi specificaţiilor tehnice ale noului flagship al celor de la Samsung, iată că vine şi comunicatul oficial al producătorului...
GALAXY ALPHA6După multe speculaţii asupra designului şi specificaţiilor tehnice ale noului flagship al celor de la Samsung, iată că vine şi comunicatul oficial al producătorului sud-coreean!

Samsung Electronics Co., Ltd. aduce, odată cu noul smartphone Galaxy Alpha, o nouă abordare în ceea ce privește designul produselor sale. Galaxy Alpha, cel mai nou dispozitiv al seriei Samsung Galaxy, dispune de un design sofisticat și compact, cu margini metalice și carcasă rezistentă, menținând experiența de top a smartphone-urilor Galaxy. Practic și elegant, Galaxy Alpha este combinația optimă între stil și tehnologie revoluționară.

“Galaxy Alpha a fost creat și construit pornind de la dorințele specifice ale consumatorilor”, a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communication la Samsung Electronics. „Cu un design nou, Galaxy Alpha are atât un aspect atrăgător, cât și funcționalitate, combinând marginile metalice subțiri cu hardware performant și funcțiile avansate pe care utilizatorii le așteaptă de la un dispozitiv Galaxy de top.”

Gadget rumors: care sunt specifiicaţiile Samsung Galaxy Alpha şi cât va costa device-ul?

Noi standarde pentru design-ul Samsung Galaxy

Concentrându-se pe un aspect elegant și o construcție compactă, Samsung vine cu o nouă abordare în ceea ce privește designul Galaxy Alpha, prin care consumatorii își exprima stilul unic fără a sacrifica funcționalitatea. Acesta dispune de un design sofisticat, cu margini metalice, colțuri rotunjite elegant și o carcasă neagră, plăcută la atingere. Având o grosime mai mică de 7mm, Galaxy Alpha este unul din cele mai subțiri dispozitive Galaxy de până acum, construcția sa compactă și greutatea redusă completând experiența de utilizare.

Experiență Galaxy de vârf

Pe lângă design, Galaxy Alpha le oferă utilizatorilor hardware performant și aceleași funcții pe care le așteaptă de la un dispozitiv Galaxy de top. Dispozitivul este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inci și cu o cameră avansată, HDR, pentru o experiență foto-video excepțională. Galaxy Alpha include funcții inovatoare și populare precum Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode și poate fi conectat cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2.

Galaxy Alpha va fi disponibil la începutul lunii septembrie în culorile Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue.

Specificații tehnice: Samsung Galaxy Alpha

Rețea

LTE Cat.6 (300/50Mbps)

Display

4.7” HD Super AMOLED (1280 x 720)

Procesor

Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz)

Sistem de operare

Android 4.4.4 (KitKat)

Cameră foto

12MP (rear) + 2.1MP (front)

Funcțiile camerei foto

Beauty Face, Dual Camera, HDR (High Dynamic Range),

Panorama, Selective Focus, Shot & More, Virtual Tour

Video

UHD 4K (3840 x 2160) @30fps

Video Codec : H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1,

Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8, VP8

Video Format : MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV,

MKV, WEBM

Audio

Audio Codec : MP3, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+,

WMA, Vorbis, FLAC

Audio Format : MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA,

AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF,

IMY, RTTTL, RTX, OTA

Alte funcții

Ultra Power Saving Mode

Download Booster

Quick Connect

Private Mode

Servicii Google Mobile

Chrome, Drive, Photos, Gmail, Google, Google+, Google Settings, Hangouts, Maps, Play Books, Play Games, Play Newsstand, Play Movie & TV, Play Music, Play Store, Voice Search, YouTube

Conectivitate

WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2×2)

Bluetooth®: 4.0 BLE / ANT+

USB: USB 2.0

NFC

Senzori

Accelerometer, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Light Sensor, Proximity Sensor, Gesture Sensor, Fingerprint Sensor, HR Sensor

Memorie

RAM : 2GB

Internal Memory : 32GB

No micro SD Slot

Dimensiuni

132,4 x 65,5 x 6,7 mm, 114g

Baterie

1.860 mAh

GALAXY ALPHA7 GALAXY ALPHA5 GALAXY ALPHA4 GALAXY ALPHA3 GALAXY ALPHA2 GALAXY ALPHA1 GALAXY ALPHA

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.