Tu cum şi când mai asculti muzică? În maşină? Acasă? La birou? Pe stradă? Şi cum răspunzi la telefon? De data aceasta, îţi prezentăm...

noile casti wireless Philips SHB7150FB - 2Tu cum şi când mai asculti muzică? În maşină? Acasă? La birou? Pe stradă? Şi cum răspunzi la telefon? De data aceasta, îţi prezentăm noile caşti wireless Philips SHB7150FB care îţi oferă muzică şi apeluri wireless, cu un sunet de înaltă performanţă şi o izolare excelentă a zgomotului, fără fire scurte şi încurcate. Sunt prevăzute cu conectivitate NFC şi Bluetooth, au drivere  de 40 mm din neodim, pernuţe moi din piele şi bandă de susţinere complet reglabilă. Într-un cuvânt, ai sunet, libertate de mişcare şi confort, pentru muzică şi apeluri!

Când vine vorba despre plăcerea ascultării continue a ritmurilor preferate şi despre trecerea fără bătăi de cap de la muzică la convorbirile telefonice, nimic nu egalează confortul de a comuta între cele două, direct, fără să schimbi căştile sau să le dai jos.

Pentru a te bucura de toate acestea este suficient să sincronizezi căştile cu dispozitivul portabil (smartphone sau tabletă cu NFC şi Bluetooth). Conectarea prin NFC a căştilor Philips se face printr-o simplă apăsare de buton.

O simplă atingere a comenzilor intuitive de pe fiecare cupă este tot ceea ce ai nevoie pentru a controla volumul, pentru a întrerupe o melodie sau pentru a gestiona apelurile telefonice.

Căştile permit controlul apelurilor telefonice, să raspunzi şi să închizi interlocutorilor, să apelezi ultimul număr format, să treci microfonul pe modul mut, să pui apelul în aşteptare, dar şi să dai reject call. Acumulatorul de tip Li-Polimer îţi oferă până la 9h de convorbiri sau 9h de apeluri şi 200h în stand-by.

noile casti wireless Philips SHB7150FB - 1Noile căşti Philips îţi permit să faci alegerea între wireless şi cu fir, oferindu-ţi esenţialul din ambele lumi. Este suficient să sincronizezi căştile cu orice dispozitiv cu NFC şi Bluetooth pentru a te bucura de plăcerea audiţiilor muzicale sau de convorbiri telefonice cu o claritate excepţională.

Alternativ, le poţi utiliza cu un cablu lung de 1.2 metri conectat prin portul de 3.5mm al căştilor pentru pentru a te bucura de aceeaşi experienţă de ascultare extrem de bogată şi captivantă. Alegerea îţi aparţine!

Căştile sunt confortabile la purtare, au pernuţe moi (din piele) şi bandă de susţinere complet reglabilă, astfel că aproape uiţi că le ai pe cap.

Nu numai că te bucuri de o experienţă de purtare confortabilă, indiferent de forma capului, dar oferă şi o etanşare extrem de eficientă, care aproape că te izolează de zgomotul exterior. Nu există un alt mod mai captivant de a te pierde în ore în şir de muzică fără întreruperi.

Doreşti să savurezi un sunet mai bogat şi mai detaliat de la căşti? Driverele din neodim de 40 de mm, ultracompacte şi totuşi performante, redau un sunet puternic. Rezultatele finale impresionante sunt nuanţările vocale subtile şi basul mai pronunţat, care adaugă dimensiuni noi, neaşteptate, melodiilor pe care credeai că le cunoşti pe dinafară.

Caracteristici tehnice:

  • Gamă de frecvenţe: 20 – 20 000 Hz

  • Impedanţă: 32 ohm

  • Tip magnet: Neodim

  • Putere maximă de intrare: 100 mW

  • Diametru difuzor: 40 mm

  • Sensibilitate: 103 dB

  • Preţ: 369 lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.