SEQR, soluţia de plată cu telefonul mobil, poate fi folosită pentru cumpărături şi în reţeaua de magazine La Femme. Poţi deja să cumperi cu...

SEQRSEQR, soluţia de plată cu telefonul mobil, poate fi folosită pentru cumpărături şi în reţeaua de magazine La Femme. Poţi deja să cumperi cu SEQR ţinutele preferate din oricare dintre cele 8 magazine La Femme din Bucureşti, Piteşti şi Constanţa. SEQR este cea mai sigură şi uşor de folosit soluţie de plată cu telefonul mobil prin intermediul căreia poţi achita în magazine, în restaurante şi să faci cumpărături online. Este simplu şi la îndemână.

Ai de urmat doi paşi uşori pentru a cumpăra rochia mult dorită, cureaua care se asortează perfect cu geanta cea nouă sau eşarfa care îţi va pune în valoare ţinuta smart casual La Femme. Scanezi codul SEQR de la casa de marcat şi aprobi cu ajutorul codului tău PIN! Este atât de simplu!

Dacă ai smartphone, descarci aplicaţia, o conectezi la contul tău bancar şi eşti gata de cumpărături. Totul este foarte sigur, nu ai comisioane pentru plăţi şi poţi consulta oricând soldul contului direct în telefon. Ai acces permanent la istoricul cumpărăturilor prin chitanţele salvate electronic. În plus, în aplicaţie găseşti constant oferte şi reduceri ale magazinelor partenere, gândite special pentru tine, pentru că ai ales să plăteşti cu telefonul!

Poţi folosi SEQR într-o reţea naţională extinsă care include magazine fashion, magazine de proximitate, benzinării, cafenele şi restaurante. Pentru lista actualizată vizitează www.seqr.com. SEQR a fost lansată în octombrie 2013 în România împreună cu Garanti Bank, prima instituţie financiară care pune la dispoziţie această facilitate clienţilor săi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.