În momentul în care Microsoft şi-a anunţat intenţia de a renunţa la feature phone-urile Asha şi de a transforma gadgeturile Nokia X, bazate pe...
MicrosoftÎn momentul în care Microsoft şi-a anunţat intenţia de a renunţa la feature phone-urile Asha şi de a transforma gadgeturile Nokia X, bazate pe Android, în telefoane cu Windows, a părut că gigantul din software va părăsi cu totul segmentul telefoanelor destinate consumatorilor cu venituri mici.

Însă lucrurile nu stau chiar aşa. Potrivit ReCode, Microsoft a anunţat introducerea Nokia 130, un telefon care costă 19 euro (25 de dolari) şi care nu beneficiază de acces la internet dar are capacitatea de a rula muzică şi filme în format digital, are radio FM şi lanternă.

Noul device se află între modelul basic Nokia 105 şi Nokia 220, acesta din urmă având capacităţi de conectare la internet.

Telefonul a fost creat în special pentru pieţele emergente, deşi oficialii Microsoft sunt de părere că gadgetul ar putea cuceri şi câteva pieţe dezvoltate în care consumatorii sunt în căutarea unui telefon secundar.

Potrivit vice-preşedintelui diviziei de telefonie a Microsoft, Jo Harlow, la nivel mondial, peste un miliard de persoane nu au un telefon mobil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.