În ultimele săptămâni, site-urile internaţionale au vuit de aşa zise informaţii referitoare la cel mai nou smartphone din portofoliul sud-coreenilor de la Samsung, Galaxy...
galaxy alphaÎn ultimele săptămâni, site-urile internaţionale au vuit de aşa zise informaţii referitoare la cel mai nou smartphone din portofoliul sud-coreenilor de la Samsung, Galaxy Alpha. Potrivit acestora, gadgetul ar urma să aibă un design mai apetisant şi un cadru din metal.

Cea mai recentă informaţie vine de la Tecmundo, şi este de fapt o imagine al presupusului Galaxy Alfa în care apare lista completă a specificaţiilor tehnice pe care se pare că le-ar avea acest gadget.

Astfel, telefonul ar avea un ecran de 4,7 inci, cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, şi ar fi echipat cu un procesor octa-core Exynos, produs chiar în propria ogradă. Telefonul mai are o cameră principală de 12 megapixeli şi una secundară, frontală, de 2,1 megapixeli.

Totodată, potrivit specificaţiilor din imagine, Galaxy Alpha ar urma să vină cu 2 GB de RAM, un card microSD cu o putere de stocare de 32 de GB, Bluetooth 4.0, o baterie de 1.860 mAh, un senzor pentru amprente (ca şi măsură de securitate) şi Android 4.4.2 KitKat.

În ceea ce priveşte preţul, gadgetul ar urma să coste cam 1.048 de dolari în Brazilia, o sumă destul de mare.

În plus, potrivit zvonurilor din piaţă, Samsung Galaxy Alpha ar urma să apară pe piaţă în a doua parte a lunii septembrie, sau la începutul lui octombrie.

galaxy-alpha3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.