Flanco Retail deschide cea de-a 82-a unitate în orașul Sfântu Gheorghe și relochează magazinul din Miercurea-Ciuc într-un spațiu mai generos, din apropiere, ca parte...

Magazinul-Flanco-UniriiFlanco Retail deschide cea de-a 82-a unitate în orașul Sfântu Gheorghe și relochează magazinul din Miercurea-Ciuc într-un spațiu mai generos, din apropiere, ca parte a planurilor de extindere dar și de modernizare a rețelei actuale de magazine. Investițiile cumulate pentru cele două magazine se ridică la suma de 750.000 euro, incluzând stocurile de marfă.

„În cele doua noi locații Flanco pe care le inaugurăm astăzi, ne confirmăm promisiunea pe care ne-am asumat-o față de clienții noștri, aceea de a fi <<Mereu peste așteptări>>,” declară Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. „Amenajarea spațiului, organizarea produselor, selecția ofertelor și, nu în ultimul rând, modul în care clienții noștri sunt primiți de consilierii de vânzări reflectă aceleași standarde ridicate pe care ni le-am impus pentru toate magazinele din rețea.”

În Sfântu Gheorghe, magazinul situat în cadrul Centrului Comercial Sugas, va avea o suprafață totală de 510 metri2, și a necesitat o investiție totală de 400.000 Euro. Echipa care asigură primirea, consilierea și servirea clienților va fi formată din 8 consultanți de vânzări.

În Miercurea – Ciuc, relocarea magazinului se va face în cadrul Centrului Comercial TULIPAN din zona pietonală a orașului, ea vizând transferul întregii echipe de 7 oameni într-un spațiu de 610 metri2. Relocarea a fost făcută cu o investiție de 350.000 de Euro.

Flanco are un numar de peste 950 de angajaţi și deţine o reţea de 82 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 51 de oraşe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.