Dovezile că Twitter plănuieşte să intre pe segmentul e-commerce încep să se adune, mai ales după ce o serie de utilizatori ai serviciului au...
TwitterDovezile că Twitter plănuieşte să intre pe segmentul e-commerce încep să se adune, mai ales după ce o serie de utilizatori ai serviciului au observat în cadrul aplicaţiei de Android o nouă setare (ce nu poate fi folosită încă) pentru plăţi şi livrări, anunţă The Next Web.

Setarea a fost semnalată pentru prima dată de utilizatorul @am_Bix, care a dat peste opţiunea de plată în meniul de setări.

Nu este singurul care a observat noul feature. Cel puţin încă patru useri ai Twitter au semnalat acest lucru, acesta fiind cea mai recentă informaţie care vine să confirme faptul că reţeaua de socializare se pregăteşte să pună la dispoziţia fanilor şi servicii de shopping online. În luna iunie, Re/Code semnala un buton “buy now” care apărea în tweet-uri legate de site-ul de retail Fancy. Aceeaşi publicaţie a făcut rost şi de o serie de documente despre planuri de extindere pe zona comercială. În acelaşi timp, există şi o serie de zvonuri legate de un posibil deal pe care Twitter îl va face cu Stripe, un provider de sisteme pentru plăţi.

twitter plati

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.