DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, a inregistrat in primul semestru al anului...
Lucian Aldescu, CEO DPD Romania

Lucian Aldescu, CEO DPD Romania

DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres, a inregistrat in primul semestru al anului in curs afaceri in crestere cu 31% fata de perioada similara a lui 2013 cand a inregistrat 22,8 milioane lei.

Principalii factori de crestere au fost atragerea de noi clienti din toate segmentele de business, cresterea volumelor de transport ale clientilor existenti, nationali si internationali, precum si solicitarile pentru solutiile de logistica pe care DPD le ofera in Europa, ajutata de reteaua rutiera DPD, cea mai dezvoltata de pe continent.

Ca urmare a tendintei de crestere a interesului companiilor din Romania de a se extinde catre tarile balcanice, DPD asteapta noi cresteri generate de serviciile de livrare internationala pana la sfarsitul anului. DPD Romania isi doreste sa ofere clientilor posibilitatea de a-si extinde business-ul peste granite, cererile de livrare indeosebi pentru Ungaria si Bulgaria fiind foarte solicitate.

„Comerciantii incep sa inteleaga faptul ca tari precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia, etc pot fi piete de desfacere care sa genereze crestere de business atat cantitativ cat si calitativ. De aceea, noi, curierii, trebuie sa venim in sprijinul clientilor, oferindu-le solutii cu valoare adaugata cat mai adaptate nevoilor specifice. Rezultatele financiare din primul semestru ne indreptatesc sa credem ca serviciile DPD sunt apreciate la justa valoare si, astfel, ne dorim ca pana la sfarsitul anului sa mentinem acest ritm sustinut de crestere”

Lucian Aldescu, CEO DPD Romania

DPD tinteste statutul de lider de piata in zona Balcanilor pana in anul 2020, Romania urmand sa devina un hub important in reteaua DPD la nivel european. Investitiile bugetate pentru dezvoltarea si optimizarea serviciilor de peste 1 milion de euro, doar in acest an, precum si consolidarea relatiei cu clientii si partenerii sunt primii pasi facuti de DPD catre atingerea acestui obiectiv.

DPD Romania, parte din GeoPost Group, este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997. In prezent, DPD Romania se numara printre cele mai importante companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 72 depozite si 15 000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 230 de tari din intreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.