Clothes Boutique s-a deschis în strada Occidentului din București și se întinde pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Magazinul va comercializa...

Clothes Boutique (14)Clothes Boutique s-a deschis în strada Occidentului din București și se întinde pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Magazinul va comercializa haine de damă, colecții pentru bărbați, respectiv pentru copii, la prețuri avantajoase. Investiția în deschiderea multibrand-ului se ridică la peste 300.000 de euro.

Printre brandurile ce se vor găsi în Clothes Boutique se numără Patrizia Pepe, Simona Barbieri, Allegri, Burberry, Dolce&Gabbana, Armani, Liu Jo, Moschino, Calvin Klein, Gallo etc. Accesoriile reprezintă aproximativ 20% din stocul de marfă.

”Românii sunt mari consumatori de modă, adoră, cu precădere, brandurile italienești, aceste două motive fiind extrem de imporante în momentul în care am luat decizia  de a demara investiția în acest boutique. Mai mult, am ales să aducem și colecții pentru copii pentru că românii îi îmbracă foarte chic încă de la vârste mici”

Stefano Iervolino, unul dintre acționarii Clothes Boutique

Magazinul are la vânzare colecții de primăvară-vară, cărora le-au fost aplicate discount-uri de până la 50%, aferente perioadei anuale de reduceri. De asemenea, colecțiile de toamnă-iarnă pot fi comercializate încă din prima zi de operare.

”Am făcut o selecție de branduri pe care românii le apreciază, dar încercăm să impunem pe piață și designeri mai puțin cunoscuți publicului din România, chiar dacă sunt deja magazine care-i comercializează. Este vorba de Simona Barbieri, Patrizia Pepe, Kristina Ti și Max Verre etc”

Iulia Ștefan, collection manager Clothes Boutique

Clothes Boutique va deschide în curând și magazinul online, hainele putând fi achiziționate la aceleași prețuri ca în showroom. Livrarea se va face în 24 de ore, fără taxe de transport. ”Fiind un boutique, mizăm pe fidelizarea clienților, oferindu-le prompt informații personalizate despre colecțiile aduse la vânzare. Avantajul nostru în fața competiției este că avem pe stoc toată marfa comercializată online”, spune Stefano Iervolino.

Pentru primul an de operare, Clothes Boutique estimează o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, atât din vânzările offline, cât și din cele online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.