Începutul lunii august este perioada ideală pentru o vacanță în una dintre cele mai stilate, dar și cele mai căutate destinații de vacanță. Agenţia...
St-Trop-panoÎnceputul lunii august este perioada ideală pentru o vacanță în una dintre cele mai stilate, dar și cele mai căutate destinații de vacanță. Agenţia de turism Paralela 45, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, a pus la dispoziția turiștilor o ofertă vastă pentru Coasta de Azur, potrivită ataât pentru relaxare în timpul zilei pe plajele superbe la umbra palmierilor și în apa limpede și albastra, cât și pentru viața de noapte în cluburile de top.

„Coasta de Azur este una dintre destinațiile preferate pentru vacanțele de vară, iar românii au început să frecventeze faimoasele cluburi și plajele de top, unde cheltuiesc aproape 2.500 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți. Restaurantele exclusiviste, plajele faimoase și cluburile de top sunt doar câteva dintre atracțiile zilnice pentru românii care aleg să-și petreacă vacanța pe Riviera Franceză”, a explicat dl. Alin Burcea, Președinte Paralela 45.

Coasta de Azur, cunoscută și sub denumirea de Riviera Franceza, este printre cele mai cunoscute destinații de litoral din întreaga lume, reprezentând regiunea de coastă a Franței încadrată la Nord de Alpii de Sud și cu ieșire la Marea Tireniană, ce se continuă în Est prin Monaco, cu Riviera. Din punct de vedere administrativ, aceasta este cuprinsă în zona Provence-Alpes-Coasta de Azur, ce este împărțită în 6 departamente.

nikki beach 2Zona se bucură de un climat blând și însorit, ideal pentru vacanțele de vară. Frumusețea Rivierei Franceze este dată tocmai de cadrul natural ce o înconjoară, astfel Munții Alpi produc un adevărat spectacol și se prăbușesc în mare, creând numeroase golfulețe și faleze feerice. Dacă în trecut Nisa, Marsilia și Cannes erau recunoscute drept definițiile perfecte ale luxului, în prezent, grație investițiilor semnificative în turism, dar și diversificării și lărgirii segmentului turistic, Saint Tropez este, de departe, cea mai celebră stațiune din Coasta de Azur, de altfel, fiind locul preferat al vedetelor și miliardarilor din întreaga lume.

Coasta de Azur este locul în care peisajele se îmbină într-o armonie perfectă cu distracția, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, fiind locul ideal pentru iubitorii de călătorii multisenzoriale.

Turiștii care aleg să își petreacă vacanța pe Riviera Franceza, au la dispoziție o selecție a celor mai renumite locuri de distracții, restaurante și cluburi unde vor întâlni celebritățile de la Hollywood, însă un lucru este cert, zona Ramatuelle găzduiește cele mai cunoscute cluburi de pe Riviera Franceză. ”Club 55”, ”Tahiti Beach”și ”Nikki Beach”, cluburile de top din regiune se află pe plaja Pampelone, la doar 10 km de St. Tropez. Desigur și în inima St. Tropez-ului puteți petrece în cluburi cu renume precum ”Cave du Roi” și ”VIP Room”. tahiti beach 2

Paralela 45 pune la dispoziția turiștilor o ofertă pentru un sejur de 7 nopti pe Coasta de Azur în hoteluri de 3* și 4*, cu plecări pe 7 și 21 august, în care sunt incluse transportul cu avionul de zbor București – Nisa și retur, transferuri private aeroport – hotel – aeroport și asistență turistică.  Se poate alege și varianta de vile pe Coasta de Azur pentru turismul individual.

Tarifele încep de la 698 euro persoană/ pachet și ajung până la 1.460 euro persoană/ pachet.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.