Timp de trei zile, in perioada 4 – 6 august, Asociatia Culturala Imbold prezinta proiectul Danube Revisited in Romania la Plastilina. Luni, 4 august,...
DR-Truck-InsideTimp de trei zile, in perioada 4 – 6 august, Asociatia Culturala Imbold prezinta proiectul Danube Revisited in Romania la Plastilina.

Luni, 4 august, noua fotografe de la Inge Morath Foundation deschid camionul expozitional in Romania in curtea veche de pe Olari 8. Galeria-camion a urmat cursul Dunarii inca din Muntii Padurea Neagra si are ca destinatie finala Marea Neagra.

“In Bucuresti, Danube Revisited asteapta inscrieri de la fotografele noastre, iar luni, de la 19:00 vor avea loc sesiuni Portfolio Review, tips and tricks. Marti, fotografele (Olivia Arthur, Lurdes R. Basoli, Kathryn Cook, Mimi Chakarova, Jessica Dimmock, Claudia Guadarrama, Claire Martin, Emily Schiffer, Ami Vitale) vor impartasi experienta si vor vorbi despre proiectul Danube Revisited”, spun organizatorii expozitiei.

Pasionatii de fotografie se pot incrie la adresa http://danuberevisited.com/#/submissions.

Danube Revisited este o calatorie fotografica acompaniata de un vernisaj mobil, in cadrul caruia 9 fotografe au convertit un camion de 7,5 tone intr-o galerie mobila, pe care il conduc prin 10 tari, de-a lungul cursului Dunarii, din Padurea Neagra pana in Marea Neagra. Expozitia va contine si fotografii ale lui Inge Morath, care a surprins viata pe Dunare inainte si dupa caderea Cortinei de Fier.

Camionul Inge Morath a plecat in turul European din data de 5 iulie pana in 11 august 2014. Acesta va porni din Donaueschingen, izvorul fluviului aflat in Germania, apoi va urmari de aproape cursul Dunarii, pana la Marea Neagra. Din 2 in 2 zile, camionul se va opri intr-o noua destinatie, unde o institutie sau o organizatie partenera va gazdui proiectul si va deschide camionul-vernisaj pentru public, gazduind de asemenea proiectii in aer liber si implicand publicul intr-o varietate de discutii despre fotografie. Cele 9 fotografe participante isi vor construi propriile proiecte personale, avand ca subiect regiunea si raul in sine, in jurul acestor evenimente programate.

http://danuberevisited.com/.

Program

4 August

Gallery Open: 17:00 – 22:00

Portfolio Review: 19:00

5 August

Gallery Open: 17:00 – 22:00

Photographers’ Talk: 19:00

6 August

Gallery Open: 15:00 – 18:00

DR-MapDanubeInge DR-Truck-Outside

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.